![]() |
|
usb+sd destekli araç için mp3 player |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Yazar | ||
SAVAŞ ![]() 2. Vites ![]() ![]() 15 - Mart - 1980 Kayıt Tarihi: 06 Mart 2011 Konum: Üsküdar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 106 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 09 Nisan 2011 Saat 11:40 |
|
arkadaşlar aşağıda linkini verdiğim ürünü rd3 diye bilinen cd çalarıma takmayı düşünüyorum. bu cihaza takılan sd kart yada usb disk üzerindeki tüm şarkıların ileri-geri atlatama ses artırma-azaltma gibi tüm fonksiyonları hem hem teyp üzerinden direksiyondaki kumandadan yapılmasına olanak sağlıyormuş. teyp değiştirilmediği içinde bilgi ekranı çalışmaya devam ediyor.
Düzenleyen derks - 09 Nisan 2011 Saat 11:41 |
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
bunu bende bılıyorum. baska bır arkadasa tavsıye etmıstım. teybın cd changer soketınden takılıyor... guzel bırsey :))
|
||
![]() |
||
SAVAŞ ![]() 2. Vites ![]() ![]() 15 - Mart - 1980 Kayıt Tarihi: 06 Mart 2011 Konum: Üsküdar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 106 |
|
cecoli benim araçta cd changer yok sadece cd çalar var. uyarmı bu alet benim teybe
![]() Düzenleyen derks - 09 Nisan 2011 Saat 12:52 |
||
![]() |
||
zubeyir35 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mart 2011 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 36 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı zubeyir35
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
valla harika, direksiyondan kumanda ediliosa süper , türkiyede varmı bu?
|
||
2006 307 1.6 hdi 110hp
|
||
![]() |
||
dinoco ![]() 1. Vites ![]() ![]() 26 - Haziran - 1979 Kayıt Tarihi: 16 Ocak 2011 Konum: izmir urla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 829 |
|
|
||
![]() |
||
|
Türkiye de satışta olan ürün göremedim. Ancak almak isteyene yardımcı olurum. Ben yurtdışından devamlı ürün getirtiyorum
|
||
![]() |
||
dinoco ![]() 1. Vites ![]() ![]() 26 - Haziran - 1979 Kayıt Tarihi: 16 Ocak 2011 Konum: izmir urla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 829 |
|
ben almak istiyorum nasıl yapalirizz
|
||
![]() |
||
batuhan55 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 25 Şubat 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı batuhan55
|
http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=14195 benm elimde mevcut 1 adet kendim için almıstım fakat goruntulu bir cd calara gecmeyı düsünüyorum evdede 2 tane daha cd calarım var orjınalı kullanmıyacagım için takmadım aracıma
|
||
![]() |
||
mek868 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Nisan 2011 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
|
MERHABA ARKADAŞLAR BU ÜRÜNÜ NERDEN TEMİN EDEBİLİRİZ SATIŞI YAPILIYOR MU ? |
||
MEK868 207 PREMİUM
|
||
![]() |
||
mek868 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Nisan 2011 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
|
2006 207 PREMİUM İÇİN
|
||
MEK868 207 PREMİUM
|
||
![]() |
||
nedim83 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 27 - Ekim - 1983 Kayıt Tarihi: 12 Ocak 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 179 |
|
http://urun.gittigidiyor.com/AudioSystem-PEUGEOT-ORJINAL-USB-SD-AUX-Aparati_W0QQidZZ38286178
GG'dan aldim,radyo kumanda kolu ile de uyumlu.bugun kargolayacaklar.bakalim deneyip göreceğiz..serviste cd changer modunu aktifleştirmem gerekiyomuş hepsi bu..zaten bir çok şeyi aktifleştirmeye aliştik:).. bu arada fiyat 130TL..bugun gg'da %10 ind.vardi..117TL'ye geldi bana. |
||
PEUGEOT 206 FEVER 1.4 hdi
|
||
![]() |
||
|
aynen cem arkadaşımın dediği gibi. rd3 tip teyiplerin arkasında changer yuvası var bu aparatı taktığınızda mp3 çalar yada sd kartı cd changer olarak çalışıyor. aux input olarak sesi teyibe veriyor.
|
||
![]() |
||
|
|
||
![]() |
||
|
yalnız ben bunu tr de satan fırmaya telefon actım. blapunkt ve vdo teypler ıle calısıyormus. benım teybım phılıps oldugu ıcın olmuyormus... ayrıca fıyatına da 100€ dedı :DDDDDDDDD
|
||
![]() |
||
|
ben uyacagını tahmın ederım... fakat teybın markası phılıps ıse olmuyormus yukarıda soyledıgım gıbı.
bırde bunların hepsı aynımı bılemıyorum. denemedım hıc...
|
||
![]() |
||
|
evet dırekt olarak changer kısmına takıyorsun...
|
||
![]() |
||
taskin ![]() 1. Vites ![]() ![]() 20 - Mayıs - 1980 Kayıt Tarihi: 26 Ekim 2010 Konum: RİZE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 75 |
|
Bu aleti bende aldım fakat bir türlü aktifleştırmek işini halledemedim. Servise de anlamamakta ısrar ediyor öyle bir cıhazı tanımaz diyor. 1 haftadır duruyor... |
||
![]() |
||
|
aynen dostum sitemizde nasıl oldugunu anlatan bir sayfa var ekliyorum bir incele buarada bende hala aktifleştiremedim malum servis anlamıyor anlamak istemiyorrrrr '!!!
nasıl yapıldıgını arkdas anlatmış
|
||
![]() |
||
iibrahimm ![]() 2. Vites ![]() ![]() 19 - Haziran - 1983 Kayıt Tarihi: 02 Nisan 2010 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 289 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı iibrahimm
|
x carling ile aynı mantık galiba olmaz diye bişey yok ben takyırdım sorunsuz calışıyor
|
||
307 1,4 hdı
|
||
![]() |
||
|
aracınız modeli nedir? daha önce changer varmıydı?
benim aracımda orjşnalinde kaset calar vardı. daha sonra orj rd3 cd track calar taktım. rd3 actırdım oldu. sonra bu kutuyu aldım ama olmadı bi türlü. mesela usb filas bellek taktıgımda flas ın ışıgı yanıyor. fakat işlem yapmıyor. cd changer tusuna basıyorum geciş olmuyor yani..
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |