![]() |
|
Peugeot 206 Orjinal Cd Çalar Usb ve Kart Okuyucu A |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | ||
batuhan55 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 25 Şubat 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı batuhan55
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 16 Nisan 2011 Saat 13:54 |
|
Peugeot RD3 Cd çalar için orjınal usb , kart okuyucu aux girişi. Cd çalar arkasındaki cd changer yerine soketi takılarak direk çalışır. Hiç kullanılmadı. Bir kere denedim torpidodan soketin gececeği yeri genişletmeye zamanım olmadı takmamıstım. Şimdi görüntülü birşeyler yapmayı düşünüyorum. 206 rd3 cd çalarda satılıktır.
Cd çalar için 200 TL Usb Okuyucu için 150 Tl istiyorum düşünen olursa 054254281sıfır1 den ulaşabilir. |
||
![]() |
||
106_arts ![]() 1. Vites ![]() Forumdan Banlandı. Kayıt Tarihi: 23 Mart 2011 Konum: niğde ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
kasetcalara uymuyormu |
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
|
Ö.M gönderdim.
|
||
![]() |
||
nedim83 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 27 - Ekim - 1983 Kayıt Tarihi: 12 Ocak 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 179 |
|
2010 model 206+'a uyarmi bu usb giriş..
|
||
PEUGEOT 206 FEVER 1.4 hdi
|
||
![]() |
||
batuhan55 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 25 Şubat 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı batuhan55
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
kasetçalarla soketleri uyarmı bilmiyorum ama mutlaka sitede anlayan vardır. ö.mesajınızı cevapladım. 2010 lara uymaz sanırım
|
||
![]() |
||
nedim83 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 27 - Ekim - 1983 Kayıt Tarihi: 12 Ocak 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 179 |
|
ama teyp aynı,eski kasa 206 teybi,farkı yok.
|
||
PEUGEOT 206 FEVER 1.4 hdi
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı batuhan55
|
öyleyse uyar soketlerıde aynıdır.
|
||
![]() |
||
dinoco ![]() 1. Vites ![]() ![]() 26 - Haziran - 1979 Kayıt Tarihi: 16 Ocak 2011 Konum: izmir urla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 829 |
|
mrb güzel bir fiyat verirseniz alıcıyım öm bekliyorum
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı batuhan55
|
pm gönderildi.
|
||
![]() |
||
dinoco ![]() 1. Vites ![]() ![]() 26 - Haziran - 1979 Kayıt Tarihi: 16 Ocak 2011 Konum: izmir urla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 829 |
|
alıcam öm ni bekliyorum :)
|
||
![]() |
||
Haksen016 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 23 - Temmuz - 1973 Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2010 Konum: Bursa,Osmangazi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1952 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Haksen016
|
hayırlı satışlar.
|
||
2006 Peugeot 307 XT Triptonik
1973 - Bursa |
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı batuhan55
|
usb okuyucu satılmıstır. CD çalar gunceli
|
||
![]() |
||
|
:)
|
||
![]() |
||
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
|
hayırlı olsun. hem satış yaptın hem bilmediğimiz konuyu ögrendik cd caları olupta cd okumuyor diye delirenlere kesin çözüm olur
![]() |
||
![]() |
||
|
![]() |
||
![]() |
||
|
Ben önce mesaj atmıştım ama başkasına satmışsınız. Neyse artık..
|
||
![]() |
||
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
|
xcarlink digital cd changer adı altında satılıyor benzer ürün. Arkadaş ürünü sattığı için arayanlara link vermekte sorun çıkacağını düşünmüyorum.
http://www.xcarlink.com.tr/index.php?option=com_content&task=view&id=98&Itemid=123 |
||
![]() |
||
|
üzme kendini aynı ürün adını vermek istemedigim bir sitede satılıyor.
siteden almak istedim sadece .. tamam dostum
|
||
![]() |
||
|
Özel mesaj ile linki gönderir misin?
|
||
![]() |
||
|
Düzenleyen dinoco - 17 Nisan 2011 Saat 23:35 |
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |