![]() |
|
Trafik polisi cam filmi ve 140 tl lik ceza |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Yazar | |
kitay ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Eylül 2009 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 183 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 13 Şubat 2011 Saat 00:52 |
selam arkadaşlar akşam 19:00 saatlerinde cam filmi yüzünden istinye parkın önünde polislerin çevirmesi üzere cam filminden 140 tl ceza yedim ceza öyle bir dokunduki inanın çok moralim bozuldu 140 tl ceza +20 ceza puanı çevirme esnasında sislerimde acıktı adam ilk başta 260lira kesiyordu zor ikna ettim ve tutanagın üzerine cam filmi nedeniyle 7 gün süre verildi yazdı filmlerimi söküp bu derten kurtulmak istiyorum
|
|
34 KİTAY 18
2004 206 HDI XT |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Büyük Talihsizlik Geçmiş Olsun...
Arkadaşlar Aldığım Duyumlara Göre Trafike Gereken Hassasiyet Verilmediğinden Dolayı Bu Aralar Trafik Polislerine Fazla Takılmayın Hemen Hemen Her sabah İstanbul - Millet Caddesinde trafik çevirmesi Yapılyor... şöyle dikkatimi çeken olayda genelde Modifye yatkın araçlar çeviriliyor. Bu aralar herkes önlemini alsın diyorum |
|
![]() |
|
g-demir ![]() 2. Vites ![]() ![]() 09 - Şubat - 1985 Kayıt Tarihi: 18 Mayıs 2010 Konum: İST/Esenyurt Durum: Aktif Değil Mesajlar: 546 |
Ayar oluyorum cam filmine cezaya. geçen gün evdeki kapının camını kırdım, üzeri bir çeşit filmli olduğu için zerre düşmedi yere. sanki kağıttan topmuş gibi aldım attım çöpe. ya hayatı böyle kolaylaştıran böyle güzelleştiren bir aksesuarı neden yasak ederler!!!
|
|
2004 307 XR 1,4 16V Gümüş Gri + Ön Dahil Cam Filmleri + OMVL LPG + Ztec 6000k Xenon + Simota Açık Hava Filtresi + Ztec Cold Air İntake + ZCW 17" Enigma Krom + Kumho Solus KH25 205/50/17 + Sparco topuz
|
|
![]() |
|
tugrahan ![]() 2. Vites ![]() ![]() 09 - Ağustos - 1978 Kayıt Tarihi: 29 Eylül 2010 Konum: NEVŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 343 |
ya madem yasak üretiminide yasaklasınlarda hepten kurtulak
bu arada geçmiş olsun |
|
PEUGEOT 306 XR 1.8 16v
brc my-11 lpg kit |
|
![]() |
|
kitay ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Eylül 2009 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 183 |
tskler sökücem ama nasıl sökülceği konusunda fikri olan varnı acaba
|
|
34 KİTAY 18
2004 206 HDI XT |
|
![]() |
|
tugrahan ![]() 2. Vites ![]() ![]() 09 - Ağustos - 1978 Kayıt Tarihi: 29 Eylül 2010 Konum: NEVŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 343 |
geçenlerde arkacamlara denemek için kendi yaptığım filmleri söktüm
kenarları iyi olmamıştı ama 2 ay falan kaldı üzerinde sökerken lekeler kaldı kolonya ile hemen çıktı tiner yada alkol veya kolonya işini görebilir |
|
PEUGEOT 306 XR 1.8 16v
brc my-11 lpg kit |
|
![]() |
|
gokayy ![]() 1. Vites ![]() ![]() 23 - Haziran - 1994 Kayıt Tarihi: 21 Temmuz 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 759 |
geçmiş olsun
|
|
![]() |
|
serkan24577 ![]() 1. Vites ![]() 28 - Ekim - 1983 Kayıt Tarihi: 11 Ağustos 2010 Konum: izmir KSK Durum: Aktif Değil Mesajlar: 665 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı serkan24577
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
geçmiş olsun kardeşim nedir bu polislerden çektiğimiz valla yaa bendede filimvar korkmaya başladım artık valla ya
|
|
![]() |
|
higungor ![]() 2. Vites ![]() ![]() 09 - Eylül - 1978 Kayıt Tarihi: 29 Aralık 2009 Konum: Fatih - İST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 116 |
arabayı aldığımda film vardı ruhsatı çıkarmak için trafiğe gittim polis yuh bide buraya gelip önümde duruyosun bu cam filmiyle dedi bende arabayı yeni aldım sökeceğim dedim 1 hafta sonrada söktüm. Bendekiler rahatsız edici derecede siyahtı ama hava karardımı ben bile birşey görmüyordum.
|
|
535 3032966
2005 307 xt |
|
![]() |
|
nasıl söktün?
|
|
34 KİTAY 18
2004 206 HDI XT |
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Valla 140 lira guzel para. Ben olsam hic cam filmi isine bulasmazdim.
Cam filmini sokmek mesakkatli bir is. Zira bu is cam filminin ne kadar suredir camda olduguna da baglidir. Cok uzun sure kalan filmler cama isliyor ve cikarilmasi pek mumkun olmuyor. |
|
![]() |
|
Haksen016 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 23 - Temmuz - 1973 Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2010 Konum: Bursa,Osmangazi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1952 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Haksen016
geçmiş olsun.
|
|
2006 Peugeot 307 XT Triptonik
1973 - Bursa |
|
![]() |
|
insomnia ![]() 2. Vites ![]() ![]() 27 - Ağustos - 1980 Kayıt Tarihi: 17 Ocak 2011 Konum: B.paşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 404 |
Puglar zaten polis gözünde mimli arabalar birde filmin varsa adamlar affetmiyor geçmiş olsun nedeyim
|
|
306 1.6 XR şeytan kırmızı
Alpıne S serıes 30 cm Subwoofer & Sony Xplod 500w XM-SD14 Amphı & Pıoneer DEH-4250 sab bass 4*50w & Kıcker DS 650.2 Mıd Bass & O RH+ bayariin haa |
|
![]() |
|
Özgür ![]() 3. Vites ![]() ![]() 07 - Şubat - 1982 Kayıt Tarihi: 15 Ağustos 2009 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1664 |
ben şu orjinal 206 perdelerinden alacagım.film gibi duruyor ve sıkıntısıda yok.
filme baştan beri karşıyım. |
|
206 feline 1.4 hdi 2006
|
|
![]() |
|
formulaone ![]() 1. Vites ![]() ![]() 18 - Ekim - 1988 Kayıt Tarihi: 20 Ağustos 2010 Konum: edirne Durum: Aktif Değil Mesajlar: 239 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı formulaone
merhabalar arkadaslarım bu cezaya sasırdım dogrusu cam fılmı kanun tasl*gına gore suan yasak degıl hangı kanuna gore trafık polısı gelıp ceza kesıyor bunuda anlamıs degılım tuv muane servıslerınde fılımlı gıden aracların hepsı buyuk bır kusuru yoksa hafıf kusurlu olarak gecmektedır bu ceza cok garıbıme gıttı acıkcası benım aracımdada cam fılmı var on cam harıc 2 numara acık sıyah ve arabam tam bır ılgı odagı halınde ve hıc daha trafık polıslerı durdurmadı benı daha bu yuzden ceza yemedım ve haldır haldırda gezıyorum bence trafık polısı once sısten takmıs bu arkadasımıza sonrada bır bahane bulup yazmıs cezayı sevgılerımle
|
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
2918 sayılı trafik kanununun 63. maddesinin son fıkrası; "Ayrıca, taşıtların camlarının görüntüyü değiştirecek seviyede renkli kullanımı veya camların üzerine renkli film tabakaları yapıştırılması yasaktır. " "(b) bendindeki şartlara uymayan ve uyumsuzluğu trafik emniyetini tehlikeye düşürmeyecek nitelikte olan araçların şartlara uygun duruma getirilmesi ihtar olunur. İhtarda verilen süre için teknik şartlara uygun duruma getirilmediğinin tespiti halinde araç trafik zabıtasınca trafikten men edilir." Data detayli: http://www.bilecik.pol.tr/haberoku.asp?id=367 Düzenleyen koliva - 13 Şubat 2011 Saat 10:56 |
|
![]() |
|
yaklasık 1.5 yıldır arabanın üzerinde filmler vardı bu süre içerisinde 4 yada 5 kere çevirmeye girdim hiç bir problem olmamıstı bende anlamadım inan dün akşam uykularım kaçtı paradan degil sinirden
|
|
34 KİTAY 18
2004 206 HDI XT |
|
![]() |
|
Muhammet ÇAKIR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Eylül 2010 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3134 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
% 30 a kadar içerisinin görünmesi gerekir yani gündüz kafa golge gıbı bellı olacak sekılde :) gecelerı malum zaten gorunmez bunu trafık polısi kendısı soyledı ona göre cekın fılmınızı %30 gorunuyorsa ıtıraz edıp cezayı ıptal ettırebılıyormussunuz bu arada geçmiş olsun bazen canları sıkılınca boyle cezalar kesebılıyorlar :/
Düzenleyen Muhammet ÇAKIR - 13 Şubat 2011 Saat 11:28 |
|
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!! |
|
![]() |
|
Çetinler ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Aralık 2010 Konum: Gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 92 |
geçmiş olsun ceza yemek hiç yere para ödemek gerçekten çok kötü.
benim arabamdada cam filmi vardı trafik polisi beni durdurdu ya filmleri sökersin yada ceza yazarım dedi,ben kaytarmak için nasıl söküldüğünü bilmediğimi söyledim o önce anahtarla camın enüst kısmından çizdi yani filmi yırttı sonrada o yırtık parçadan tutarak çekti ve gerisini sen sonra sökersin dedi,yani film böyle camda parça parça kaldı.ben bikaçgün sonra bir elime camsil aldım bir elimede maket bıçağının sadece bıçağını aldım camsille iyice ıslatıp maket bıçağıylada böyle sanki camı sakal traşı yapıyormuş gibi çizmeden filmi çıkardım,çok kolay çıktı hiç zorlanmadım.aynı şekilde yaparsan önce açık kısımlarından yada filmin camdaki enüst kısmından iyice ıslatırsan sakal tıraşı gibi maket bıçağını kullanırsan sende hiç zorlanmazsın.aman ha dikkat maket bıçağını mekanizmasından çıkarıp sadece bıçağını kullanacaksın.kolay gelsin.
|
|
Peugeot 206 look 1.4 dizel
|
|
![]() |
|
Çetinler ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Aralık 2010 Konum: Gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 92 |
tiner ve alkol gibi kimyasal maddelerin çözücü özelliği vardır bu sebepten dolayı kesinlikle ve kesinlikle camlara sürülmez,eğer sürersen camın parlaklığını alır matlaşır ve birdaha o camı kullanamazsın.benden söylemesi sadece camsil kullanmalısın.
|
|
Peugeot 206 look 1.4 dizel
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |