![]() |
|
106 Quicksilver içerideki sorun |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
GiTaRRa ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2010 Konum: 106 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 725 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 03 Kasım 2010 Saat 23:50 |
mrb arkadaşlar..arabamın yolcu kısmında ufak bi akıntı var sanki antifirize benziyor bulamadım nerden geldiğini.damladığında elime alıp baktım antifiriz rengi var ama antifirizin ordan girmesi mümkün olmacagını düşünerek süphe içinde sizlerle paylaşmayı uygun gördüm..saolsun ustalar bişey bilmiyorlar sordum bişey yoktur dediler.acaba sorun nedir.??
|
|
![]() |
|
Haksen016 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 23 - Temmuz - 1973 Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2010 Konum: Bursa,Osmangazi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1952 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Haksen016
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
merhaba,
akıntı nereden geliyor , yolcu kısmından , aracında sunrof falan varmı sızdırıyor olmasın.
|
|
2006 Peugeot 307 XT Triptonik
1973 - Bursa |
|
![]() |
|
okan77 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mayıs 2008 Konum: KasımpaşaKartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 840 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Görmeden bişey denmez ama... Klimalı mı aracınız... klimalı ise birde yolcu tarafında torpido altında klima su-buhar tahliye hortumu olacak oda yerinden çıkmış olabilir... Gerçi klima çalışınca su gelir ama... Genelge ayak bacak uzatıldığı zaman kelepçe yok ise yerinden çıkara biliyorlar...
|
|
![]() |
|
GiTaRRa ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2010 Konum: 106 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 725 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
araç kilimali.ve sunfoff yok yani sızıntı sanki antifiriz rengi damla damla düşüyor ama bi türlü bulamadım ondeki tahliye yerinin tıkalı olduğuna baktım değil..inanın anlayamıyorum
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |