![]() |
|
sinyal ve korna |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |||
talip206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Şubat 2015 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3066 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 01 Ağustos 2018 Saat 09:25 |
||
Burayı inceleyin isterseniz.
|
|||
![]() |
|||
Ozo35 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Mart 2017 Konum: İşçi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
benimde buna benzer bir sorunum var .sinyaller çalışmıyor, uzun far kendiliğinden yanıp sönüyor, korna çalışmıyor, yolda giderken kendiliğinden çalışıyor, iki üç defa sabah akü yü bitirmiş buldum,gece farları kendiliğinden açıyor. Park ettiğimde akü kutup başlarını çıkartıyorum. Bu konuda bana yardımcı olabilecek birileri varmı.
|
|||
![]() |
|||
maximusti ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Temmuz 2016 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1207 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı maximusti
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
bir deneyin derim :) |
|||
Fazla Yakan Araba Yoktur... LPG Pahalıdır, Mazot Pahalıdır, Benzin Çok Daha Pahalıdır...
|
|||
![]() |
|||
hulya1558 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Kasım 2017 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 105 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hulya1558
||
b-n şimdi napıcam iyice kafam karıştı ya :)
|
|||
tebessüm kana en hızlı karışan ilaçtır; gülümse :)
|
|||
![]() |
|||
themurat54 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Ağustos 2014 Konum: Sakarya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 284 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı themurat54
||
Aynı ona benzer bende sorun vardı. Açtığım konularda da bulabilirsiniz. Bi kart değişimi yapılmıştı sorun düzelmişti. Tabi güvendiğiniz bi yere götürün. Daha sonra aynı sorunu hiç yaşamadım
|
|||
Peugeot 206 Sedan
2007 Model, Comfort, 1.4, 75 HP, Benzin/LPG |
|||
![]() |
|||
kayaca ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2017 Konum: ISPARTA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 358 |
||
park modülü var bende ondan diyorlar kimisi park modülünü söküyorum bi sıkıntı olmuyor biraz saçma geldi bana aracı bağlattıgımda ise arıza lambası yakıyor p1324 entegre fazı saplaması hatası veriyor
|
|||
![]() |
|||
peugeotefe ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2009 Konum: İKİTELLİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3222 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı peugeotefe
||
Çoğu elektrikçilerin yapacağı işlem sinyal kolunda Airbag sargısının kopan filmini lehimlemek olur ve sinyal kolunun aşınan filmini lehimlemek olur tamir edeyim derken tamamen bozabilir bizim yaptığım işlem arızalı olan parçasını çıkma kurcalanmamış olanı ile değiştirmek arıza Airbag ve korna ile alakalı ise Airbag ve korna filmini değiştirmek yani kendi parçası üzerinde bir tadilat yeteri kadar sağlam olmuyor |
|||
|
|||
![]() |
|||
peugeotefe ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2009 Konum: İKİTELLİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3222 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı peugeotefe
||
Sizin com2000 i söküyoruz sinyal ve far açma kolunu orjinal çıkma ile değiştiriyoruz sorununuz çözülüyor |
|||
|
|||
![]() |
|||
talip206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Şubat 2015 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3066 |
||
Klasik com2000 arızası. 206 da far sinyal silecek kolu ve airbag sargısı aynı merkezdedir. Genelde sık görülen bir arıza. Orjinal alırsanız 800 900 tl arasında değişir fiyatı. Tamiri de duruma göre 150 tlden başlar. Iyi bir elektrikçi bulursanız tamir edebilir. Ben birkaç tane dolaştım çoğu yapamayız dedi. Hatta Bir tanesi bende de 206 var kaç kere tamir ettim yine iki ayda bir tekrar arıza veriyor dedi. Yani tamir ettirirseniz en azından bir yıl garanti isteyin. |
|||
![]() |
|||
ggitaristt ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2016 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1277 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ggitaristt
||
hızlı tık tık tık benimki de bazen yapardı bazen yapmazdı.. Benim sorunum sol arka stop soketinde çıktı.. Şase zayıflamış çünkü soket erimiş.. Temizledim düzelttim soketi sorun kalmadı.. Bence sen de ön arka soketleri ve ampulleri bir elden geçir.. |
|||
![]() |
|||
maximusti ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Temmuz 2016 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1207 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı maximusti
||
1. sorun sinyal kolu (com2000) arızalı, alternatif düzeltme yöntemleri var ama sağlıklı olması için değişmesi gerekir. direksiyon kumandası da teyp değiştiği için çalışmıyor, onun çalışabilmesi için 100 150 tllik bir aparat var onun takılması lazım, (her marka model teyp desteklemiyor) |
|||
Fazla Yakan Araba Yoktur... LPG Pahalıdır, Mazot Pahalıdır, Benzin Çok Daha Pahalıdır...
|
|||
![]() |
|||
hulya1558 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Kasım 2017 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 105 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hulya1558
||
bu dediğinz fiyat orjinal kolmu çıkma fiyatı mıdır ?
|
|||
|
|||
![]() |
|||
kayaca ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2017 Konum: ISPARTA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 358 |
||
sinyal kolunda benim de sıkıntı vardı sola sinyal ve ya saga sinyal verdim mi 2 tık tık tan sonra kesiliyordu mesela sisleri acıyordum kendi kapatıyordu sinyal kolunu değiştirdim fakat söyle bi durum var bu seferde sola dönerken sanki ampul patlak gibi tık tık tık sesi geliyor hızlıca bazende yapmıyor düzgün calısıyor
|
|||
![]() |
|||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı peugeotefe
||
Sinyal kolunuz arızalı farı açtığınız yerde kısa devre var sinyal kolunun değişmesi gerekli tamiratı mümkün sökme takma parça dahil 200 tl fiyatı var
|
|||
|
|||
![]() |
|||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hulya1558
||
çok teşekür ederim sağol
|
|||
|
|||
![]() |
|||
husem ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Eylül 2017 Konum: ESKİŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 151 |
||
İstanbullu arkadaşlar yanıt vereceklerdir.
|
|||
![]() |
|||
husem ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Eylül 2017 Konum: ESKİŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 151 |
||
Eğer com2000 ise evet bir elektrik/elektronikçi baksa daha iyi olur. Radyo kumandası sadece orjinal teypde çalışır. |
|||
![]() |
|||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hulya1558
||
ayrıca modifiye yaptırmak istiyorum istanbul k.çekmece de veya yakın çevresdi güzel yapan bir yer var mı ?
|
|||
|
|||
![]() |
|||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hulya1558
||
direksiyonun sagında teyip için olan kol da çalışmıyor teyp değişmiş ondan mı onuda yaptırabiliyor muyuz
|
|||
|
|||
![]() |
|||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hulya1558
||
çok pahalımıdır kol
|
|||
|
|||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |