![]() |
|
orijinal rc jant ve lastik |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Mdeniz ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Ağustos 2011 Konum: ADANA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 395 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 17 Kasım 2014 Saat 10:49 |
ne zaman aldığımı sitedeki arkadaşlar biliyor daha 2 ay oldu tertemizdir problemsiz orijinal pejo servisinden aldım. lastiklerde sıfır ayarında
toplam 2350 ben 1400 e bırakıyorum. |
|
Ford C Max 2014 Ay Tozu Grisi TX-OP
|
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
çok uygun düşünenler kaçırmasın jant fiyatına, lastik + jant.
|
|
![]() |
|
Mdeniz ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Ağustos 2011 Konum: ADANA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 395 |
teşekkürler. değerini bilen biri çıkar inşallah lastik bedavaya geliyor sadece jant orijinal almak isteseler 1550 tl vermek zorunda. lastik desen sıfır problem balonsuz patlaksız tam performans lastiği kumho. yani 800-900 tırıvırı jant lastiğe vereceğime az fazla verir canavar gibi jant lastik alırım. eğer ki kasar düşüncesi olan var ise kasma durumda paranızı iade eder jantı hediye ederim. keklik gibi gitmeye başlıyor araç ve çok ta mükemmel yol tutuşu sağlıyor
Düzenleyen Mdeniz - 17 Kasım 2014 Saat 15:36 |
|
|
|
![]() |
|
okan4037 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 17 - Ağustos - 1989 Kayıt Tarihi: 06 Ekim 2009 Konum: Mersin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 511 |
şu andaki c4 üme düşünebilirdim adanayada gelip alabilirdim ama durumum bu aralar sıkışık
|
|
MEÜ... 2004 307 1.6 Cc
|
|
![]() |
|
elden teslim iyi olurdu bahcede montajinida yapardik:) hayirlisi olsun
|
|
|
|
![]() |
|
herry ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
satıldı mı ?
|
|
Peugeot 206 CC 1.6 (109 Hp)
|
|
![]() |
|
ferdi05 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Aralık 2014 Konum: adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 64 |
satıldımı adanadayım alabilirim
|
|
WHİTEROSE
|
|
![]() |
|
kopiiilcan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Aralık 2014 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 122 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kopiiilcan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Dostum ilan yok. Satildimi???
|
|
![]() |
|
herry ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
satıldı mı ? alabilrim.
|
|
Peugeot 206 CC 1.6 (109 Hp)
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |