![]() |
|
Kaza Tutanağı ve Mutabakatsızlık Durumu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
MasMavi ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Mart 2014 Konum: İzmit Durum: Aktif Değil Mesajlar: 24 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 20 Mart 2014 Saat 18:25 |
Merhaba arkadaşlar öncelikle konuyu yanlış yere açmış olabilirim bilmiyorum.
07/03/2014 tarihinde 2004 model 307 araç satın alarak aranıza katılmıştım. 15/03/2014 günü istenmeyen şekilde maddi hasarlı trafik kazasına karıştım. 4 sokağın birleştiği bir kavşakta aracımın sol ön kısmından başka bir araç çarptı. Kaza tutanaklarını tuttuk sigorta şirketlerine verdik, araçları servise çektik eksper incelemesi yapıldı ancak bugün itibari ile dosya durumunda mutabakatsızlık yazıyor. bu ne demek oluyor bundan sonraki süreç nasıl işliyor birde kontrolsüz kavşaklarda sağdan gelenin yani benim yol önceliğimin olması gerekmiyor mu? bu durumda sigorta şirketleri nasıl mutabakatsız kalıyor anlamış değilim. görüşlerinizi bekliyorum.
|
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam o birazda oyalama işlemi gibi bişey bir hafta daha bekle servısle ve sıgorta şirketleriyle ırtıbata geç benımde aynı şekılde olmuştu bıraz sıkıştırdığında haklıysan hakkını vermek zorunda kalıyorlar servısle görüş zaten onlar experı tanıyorlardır numarası falan vardır experlerde ara görüş bu sureçte 1 hafta zaten komısyon kararı gelıcek son karar odur ondan sonra işlem tamamen bitmiş oluyor çok zaman ısteyen ve kafa yorucu ışler bu sıgorta ışlerı komısyon kararından sonra haklı çıkarsanız sıgorta servısınızle ırtıbata geçıyor parça bız göndercez veya sen alıcaksın dıyor sonra senın hesap numarana para hasarın tutarı yatıyor senın hesap numaran dışında başka kımseye yatamaz para sıstem bu şekılde işliyor dedığım gıbı geçmış olsun...
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
|
MasMavi ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Mart 2014 Konum: İzmit Durum: Aktif Değil Mesajlar: 24 |
Sağol samet206 görüşün için. sana da geçmiş olsun bu arada. komisyon 3 iş günü içinde kararını vermek zorunda imiş. ustam, kaza oranları gelmeden hasar tamiri yaparsak sigortadan bir hak talep edemeyiz dedi. şimdilik beklemedeyiz bakalım. hayırlısı olur umarım. Allah'ım herkese kazasız belasız kullanmayı nasip etsin inşaAllah.
|
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
Amin inşallah bızede neler neler dedıler zamanında ama hıç bırı gerçek olamadı benım mutabaktsızlık kararı bıle 2 hafta sonra çıkmıştı tarıhlere bakılırsa sızın ışlemlerınız daha bıle hızlı .Usta o konuda haklı onay gelmeden tamıre başlamayın ıhale sıze kalır sonrasında ancak son karar çıktıktan sonra sıgortadan parça yollanıcaksa o arada aracınıza usta başlar sıgortadan gelen parçaları kendıne alır zaman kaybetmezsınız .ama parçaları sıgorta değilde servis kendısı kullancaksa eğer aracınızın onarımı bıter onarım resımlerı çekılır sıgortaya gıder daha sonra para yatar anlaşmalı servısse veya tanıdığınızsa bu sureçte aracı sıze teslım ederler eğer değilse ücretı almadan aracı teslım etmıyorlar servıs kıllık yapıyor ucretın yatmasıda zaman alıyor servısın taleb ettığı ucretı karşılıcak gucunuz varsa araç heba olmasın dıye ödeyıp alırsınız yatan parada sıze kalır eğer yoksa bundan sonrası servısın ınsafına kalır. |
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
|
Sağol samet206. dosyamız sonuçlandı karşı tarafa verdiler kusuru, parçalar tek tek gelmeye başladı bakalım yakın zamanda toplamaya başlayacak ustamız. hayırlısı ile çıksın inşaallah.
|
|
![]() |
|
stkkonko41 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2011 Konum: izmit Durum: Aktif Değil Mesajlar: 28 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı stkkonko41
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Geçmiş olsun. sigorta şirketleri maalesef haklı da olsan haksız gibi düşünüyorlar. biraz sıkıştırmanda fayda var. normal şartlarda 10 iş gününü takip ediyorlar hafta sonları hariç ve son gün onay veriliyor.
|
|
![]() |
|
newlook45 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 143 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı newlook45
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
bu işlerden anlıyormuşsun gibi davran nederlerse desinler 2 kere sorgula 1 kere itiraz et ben yaklaşık 2 ay önce 2013 polo aracımı perte çıkardım hata karşıı tarafındı onun sağ arka tekerinin izi benim sol ön kapıda vardı arabası takla atmak üzereydi sırf ona bşy olmasın diye direksiyonu kaldırıma kırdım tabiri caize motoru kucakladım eve götürdüm en basta laga luga yaptı sigorta şirketi ama 2 hafta sonra aracın kasko değerini yatırttırdım hesabima bunlar tatlı dilden anlamazlar sert ol
|
|
2003 206 and 2014 polo (Tr'de tek donanımda )
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |