![]() |
|
206 için sis farı yapılırmı? yoksa yeni tampon mu |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 15 Ocak 2012 Saat 20:47 |
||
Selam; fotoğraf koyacaktım olmadı. sanırım ımageshack de sorun var. tamponlarımda sis farı yok ve yaptırmak istiyorum. Ama benim üzerinde bulunan tamponlara mı işlem yapılır yoksa sis farlı tampon mu almak lazım. Bu işlerden de hiç anlamadığım için sormak istedim. fotoğraf yükleyebilen varsa adıma yükleyebilir. umarım sorumu anlatabilmişimdir.
|
|||
![]() |
|||
yavuz25 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Dünya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2296 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
abim sis farı kesilebiliyor.Ama şık olmuyor ne kadar uğraşırsan uğraş.Çerçeve falan gerkiyor.en iyisi çıkma orjinalden sisli bir tamponla kendi tamponunu takas etmen olur en iyi.
|
|||
![]() |
|||
||
anladım. kesin olmaz yani. peki öyle hazır tamponları maliyeti ne olur?
|
|||
![]() |
|||
yavuz25 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Dünya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2296 |
||
kesin olmaz değil,olur ama çok hoş olmaz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
||
fiyat konusunda ne desem yalan olur.
![]() |
|||
![]() |
|||
||
tamam teşkkler saol...
|
|||
![]() |
|||
MemoTech ![]() 2. Vites ![]() ![]() 12 - Ağustos - 1984 Kayıt Tarihi: 01 Ekim 2010 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 575 |
||
![]() |
|||
![]() |
|||
||
Güzel olmuş.Ancak çerçevesiz başka görünmüş.
![]() |
|||
![]() |
|||
||
ayrıca ;
![]() ![]() Çeçeve çok önemli. ![]() |
|||
![]() |
|||
MemoTech ![]() 2. Vites ![]() ![]() 12 - Ağustos - 1984 Kayıt Tarihi: 01 Ekim 2010 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 575 |
||
Çerçevesiz derken? Orijinal sisli tampondan bir farkı varmı?
|
|||
![]() |
|||
![]() |
|||
||
Orjinalle farkı varmı yokmu bilmiyorumda çerçeve olsa daha hoş görnür gibi nacizane bir tavsiyede bulundum.
![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
||
Orijinal sislerini takmanın başka bir yolu yok ki zaten içerisinde tırnakları var. Dediğin gibi çerçeveli bir far takmak için tamponun modifiye edilmesi gerekir. Sislerin açısının ayarlanabilmesi büyük bir sorun. Mevcut sissiz orijinal tamponu sisli orijinal tampon haline getirdim.
|
|||
![]() |
|||
![]() |
|||
||
fotolar bayagı yardımcı oldu bana. tam olarak bütün herşeyi ile ne kadar maliyeti oldu acaba?
|
|||
![]() |
|||
||
Büyük beceri isteyen iş abim.
![]() |
|||
![]() |
|||
||
o zaman en iyisi hazır çıkma sis farlı bir tampon almak ve sadece montajı yaptırmak daha uygun. artık üç beş fazla olur oyle daha iyi gibi.
peki sis farlarını nasıl kuman da edeceğiz. eski aracımda başka bir model di tabi. hazır kendınde vardı. düğmeye basıyordum bunda nasıl olucak bu makanizma
|
|||
![]() |
|||
||
koldan yapılıyorda.Aktifleştirme falan yapılması lazım serviste.
![]() |
|||
![]() |
|||
||
tamam işin içine servis giriyorsa
![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
||
siste çok yararlı oluyor.Hem görünürlük için hemde şöförün görüşü için çok faydalı.Donanım farkı her markada var abi yapacak birşey yok farklı ayda üretilen araçta bile donanım farkı olabilir.Servis değilde bu iş için gerekli bilgi ve ekipmana sahip biri 10-20 liraya halleder diye düşünüyorum.
![]() |
|||
![]() |
|||
||
Aslında modifiyenin merkezindeyim, ama tanıdık olmadıkdan sonra yada yol gösteren eline yüzüne bulaşıyor bu işler. Benimde öyle fazla araçlar hakkımda bir bilgim yoktur. Tanıdık varsa buralarda bir yardımcı olsanız. ondan sonra da cam filmler var sırada
![]() bu aracıda yeni aldığım için yeni yeni birseyler yapıyorum. eskiden fiat bravo vardı. tek kapıydı. kafayı taktım peugeot ya eninde sonunda aldım. 1.4 eski araç gibi fazla perfs. yok ama iadere eder. diyelim eski aracım 1.6 dı arada cok cok fark var bana göre.
|
|||
![]() |
|||
hema123 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Kasım 2011 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 83 |
||
selamlar
lüzumsuz sis farı kullanımı yıllardır beni rahatsız eder durur. sisli havalarda veya boş köy yolları haricinde kullanmamak gerekli. ön veya arka sis lambaları açık havalarda hem öndeki ve hem de arkadaki sürücüleri oldukça rahatsız ediyor. üstelik lüzumsuz sis farı kullanımı zaten cezaya tabi. bir de açık havada sisleri gözümüze dayayıp da sisli-puslu zamanlarda kullanmayanlara rastlıyorum ki, emin olun içimden geçenleri bilmek istemezsiniz. saygılarımla. |
|||
2006 206 hdi x-design beyaz
|
|||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |