![]() |
|
Triger koptu... :( |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Yazar | |
bestfear ![]() 2. Vites ![]() 01 - Nisan - 1977 Kayıt Tarihi: 27 Eylül 2010 Konum: Aydın Durum: Aktif Değil Mesajlar: 121 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 27 Nisan 2011 Saat 21:42 |
Önümüzdeki ay debriyaj + triger değiştirmeyi düşünüyorken bugün Eşim okuldan eve gelirken aracın Triger kayışı kopmuş... Aracı çekici ile sanayiye çektik... Kapak söküldüü tabikisinde subaplar eğilmiş... Allahtan daha fazla zarar vermemiş... ustanın dediğine göre masraf şöyle siboplar 250
Conta takımı 250
kapakçıya işçilik + yağ, filtreler + triger kayışı + işçilik toplamda 1500 ü bulacak... :(
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Geçmiş olsun. Bu devirde 1.500 TL büyük para hepimiz için ama olan olmuş artık bence kendini üzme.
|
|
![]() |
|
büyük geçmiş olsun.
![]() |
|
![]() |
|
hasretgönül ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Şubat 2011 Konum: samsun Durum: Aktif Değil Mesajlar: 363 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasretgönül
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
büyük geçmiş olsun, ama sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yer derler, sanırım arabanıza artık daha fazla önem verirsiniz
|
|
A
|
|
![]() |
|
ugur_clskn ![]() 1. Vites ![]() ![]() 14 - Temmuz - 1989 Kayıt Tarihi: 11 Ocak 2011 Konum: istanbul pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 39 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ugur_clskn
büyük geçmiş olsun. can sıkıcı durum benımde basıma geldı gelıcek yakındır, merak edıyodum koparmı diye kopuyomuş meğer tekrar geçmiş olsun
|
|
![]() |
|
Emre Ekrem ![]() 1. Vites ![]() ![]() 17 - Eylül - 1980 Kayıt Tarihi: 07 Şubat 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 358 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Emre Ekrem
Çok geçmiş olsun, söz konusu triger olduğunda genede iyi kurtulmuşsunuz
|
|
![]() |
|
bestfear ![]() 2. Vites ![]() 01 - Nisan - 1977 Kayıt Tarihi: 27 Eylül 2010 Konum: Aydın Durum: Aktif Değil Mesajlar: 121 |
Sizce fiyat nasılll ? Gidip kendi elimle yaptıracak olsam çatır çatır pazarlık ederdim ama özel servisin kucağına düştük ... bi kere . o 250 bu 250 deyip duruyor... bakalım sonuç ne olacak |
|
![]() |
|
Büyük Geçmiş Olsun ...
Kesinlikle Triger Bakımlarını Zamanında Yaptırmak Lazım Bazı üyelerimize Hatırlatalım Triger Kayışı 180 binde Bir değişmiyor... Triger Her 50 binde Bir değişir. Aksini Kimse İdda Etmesin Artık.. |
|
![]() |
|
oguzhan29 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2010 Konum: GÜMÜŞHANE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2352 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı oguzhan29
geçmiş olsun kardeşim onun için triger olsun araç bakımı olsun düzenli kontrol ve bakım yaptıracağız
|
|
PEUGEOT 206 SW HDİ X-LİNE(GRİ)2004 model
|
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Gecmis olsun. Arac kac bin'deydi?
|
|
![]() |
|
sercinho ![]() 2. Vites ![]() ![]() 10 - Nisan - 1984 Kayıt Tarihi: 07 Ekim 2010 Konum: ankara/keçiören Durum: Aktif Değil Mesajlar: 695 |
oncelıkle gecmıs olsun kardesım arac kac bındede kopms bu trıger kayısı ya?
|
|
peugeot 307 1,6 16v 110 hp technoplus uranüs yeşili brc lpg kıt simota air intake kit otto spec egzos eicbah 3,5 pro kıt yay,17 ınc rc jant marshal 215 45 17 matrac lastik 0505 603 85 79
|
|
![]() |
|
Arkadaşlar çok sağolun... Araç 85000 km de idi... Aracı 79000 de galeriden almıştım, en kısa zamanda debriyajla + trigeri değiştirecektim... Fakat o daha fazla dayanamadı...
|
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Sadece triggeri degistirmekle kalmayip triggerin kopmasina neyin neden oldugunu da arastirin.
|
|
![]() |
|
göktuğ ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Eylül 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 661 |
85 binde koptu demek. vay be sınıra gelmişiz bizde. işte, bir musibet bin nasihatten iyidir. ama musibet sizi bulmuş. geçmiş olsun...
|
|
2004 PEUGEOT 307 xr 1.4 hdı
|
|
![]() |
|
59ıce307 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 10 - Eylül - 1981 Kayıt Tarihi: 06 Mart 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 10 |
Öncelikle çok geçmiş olsun Geçen gün yetkili serviste tesadüfen öğrendi ay sonuna kadar işçilk %25 yedek parçada %25 indirim varmış bir karşılaştırma yapabilirsin belki...
|
|
59ıce307 2005 model 307 xt alp beyazı 1.6hdi 110 bg
|
|
![]() |
|
Paratoner gibi adamım ne varsa çekerim, kimilerinin başına gelen benimde başıma gelir...
|
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
modeline ve km sine bakılırsa üzerindeki orjinalmiş sanırım. daha fazla dayanamamış. normal ama onca sene dura dura çürüyor zamanla. cana gelmemiş varsın mala gelsin sağlık olsun.
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
Triger olabileceğini tahmin etmemle beraber belki basit bir sorundur diye içimde azda olsa umut vardı..Düşünmeye ve araştımaya pek zaman bulamadım elime geçen ilk numarayı aradım... özel servisten usta geldi ve onlara aracı verdik... Motor açıldı araştırsamda pek fayda etmeyecek fiyatı biraz kırdırabilirsem iyidir...
|
|
![]() |
|
Ben tekrar soylemek istiyorum. Triggerin kopmasina neyin neden oldugunu arastirin.Durduk yere kopacagina ihtimal cok az veriyorum.
|
|
![]() |
|
Yarın bir sorayım fakat çıkan kayışı gördüm yanları epeyce eskimişti... Muhtemelen zamanla aşınmadan olsa gerek. Söylenenlere bakılırsa 4 yıl veya 60.000 de bir değiştirmek gerek... ben artık 40.000 de değiştirir her bakımda da kayışın durumunu sorarım...
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |