![]() |
|
206 X-Line Dış Sıcaklık Göstergesi |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <1234 5> |
Yazar | |
MemoTech ![]() 2. Vites ![]() ![]() 12 - Ağustos - 1984 Kayıt Tarihi: 01 Ekim 2010 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 575 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Tugay merhaba kardeşim. Bugün gittim COM2000 i taktırdım. Senin içinde konuştum fakat adam daha önceden sıkıntı yaşadığı için kesinlikle şehir dışına yollayamam diyor. Araba gelmeden buraya satmıyorum dedi. Takıp kontrol edip çalıştırıp o şekilde teslim etti. Sana alamadım malesef. |
|
![]() |
|
![]() |
|
qqyyxx ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Mart 2011 Konum: trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 910 |
|
|
![]() |
|
qqyyxx ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Mart 2011 Konum: trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 910 |
merhaba; açıklamanız yararlı olmuş bende heves ettim ilk önce planet 2000 programıyla dışısı gösterilir i aktif ettim ancak kablolara ulaştığımda belirtmiş olduğunuz renkteki kablolara ulaşamadım aracım 22004 x line acaba tesisatı çekilmemiş olabilirmi. emin olmadan sensör alıp takmak istemiyorum bilgilendirebilirseniz sevinirim. saygılar.
|
|
![]() |
|
nedim83 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 27 - Ekim - 1983 Kayıt Tarihi: 12 Ocak 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 179 |
planet2000i nasil alip kullaniosun dostum..
|
|
PEUGEOT 206 FEVER 1.4 hdi
|
|
![]() |
|
ben almıyorum sisteme sahip bir tanıdık servise gidiyorum.
|
|
![]() |
|
MemoTech ![]() 2. Vites ![]() ![]() 12 - Ağustos - 1984 Kayıt Tarihi: 01 Ekim 2010 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 575 |
Resimdeki kablolar sağ kapının kablo hortumundan çamurluk tarafına doğru olan tarafta var olan kablolar daha önce bir arkadaşımız 2004 XLine için yapmıştı ve kabloları vardı sadece sensörü kendisi tedarik etmişti aynasında sensör yokmuş. ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
badcombatant ![]() 1. Vites ![]() ![]() 16 - Aralık - 1988 Kayıt Tarihi: 01 Şubat 2010 Konum: İST-Sultanbeyli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 341 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı badcombatant
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Aklımada takılmıyoda değildi araçta bulunan dış hava sıcaklık sensörünün nerede olabileceği gerçektengüzel bi çalışma
|
|
![]() |
|
ısı sensörünü alıp aynaya takmak sorun değil ancak çamurluktaki kablo soketine kadar altyapısının olup olmadığını çözemiyorum. sizin yüklemiş olduğunuz resimlerdeki kablolar bende mevcut değil gibi. iki aynanında iç kapağını çıkaardığımızda yeşil beyaz kablolar iki adet bulunmakta onlar ne işe yarar bilginiz varmıdır?
|
|
![]() |
|
Serhun ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Mart 2011 Konum: ÇORLU 59,5 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 478 |
Elektrik kumandalı ayna değilse, ayna ısıtıcı için olabilir.
|
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
![]() ![]() |
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
kabloyu çektirdim yarın efenin orda özelliği açtıktan sonra sonucu yazarım
![]() |
|
![]() |
|
Serhun ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Mart 2011 Konum: ÇORLU 59,5 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 478 |
Bildim değil mi usta.
![]() |
|
![]() |
|
Aynada gördüğünüz kablolar rezistanslı ayna için olan kablolar. Arka cam rezistanslarını açtığınız zaman o kabloların bağlı olduğu ısıtıcı aynalarında buğusunu giderir. Çamurluk tarafındaki kabloları incelerseniz soketin araba tarafında kalan kısmında iki tane zayıf kablo göreceksiniz. Bir tarafta girişi var diğer tarafta çıkışı yoktur bilginiz olsun.
Düzenleyen MemoTech - 22 Nisan 2011 Saat 18:29 |
|
![]() |
|
![]() |
|
Haydi bakalım güzel olacak inşallah.
|
|
![]() |
|
![]() |
|
dediğiniz kablolara ısı sensöründen kablo çektim planette dış ısı özelliği gösterilir seçeneğini zaten aktif etmiştim. ancak herhangi bir aksiyon yok.
acaba benim dijital ekranın ısı derecesini gösterme özelliğimi yok ondanmıdır yoksa başka atladığımız bi yermi var.
|
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
ekranın 3 satır değilse zaten göstermiyor bildiğim kadarıyla. Kabloları dediği gibi çektirip planetten açtırdıysan direk çalışıyor ben yaptırdım. |
|
![]() |
|
2004 xt modellerin ekranlarıda aynı ama onlarda dereyi gösteriyor. sizin ekranınız sensörü taktığınızda 3 satırmıydı yoksa orjinalimiydi yani derece yi hangi ekranda görebildiniz. |
|
![]() |
|
2006 x-design 3 satır ekranı sonradan taktırdım. Kabloyu elektrikcime cektirtip, planetten açtık efe de direk çalıştı. |
|
![]() |
|
teşekkür ederim ozaman bende 3 satır ekran temin edip öyle deneyeyim. biraz masraflı olacak ama ıslatmadan balık tutmak olmayacak gibi.
|
|
![]() |
|
Hayırlı olsun Gökhan, güle güle kullan.
Tek satır ekran olayına gelince haklısın XT lerin ekranı tek satır fakat ısı göstergesi mevcut. Eğer ekranınız tek satır ve XT veya diğer fabrikasyon ısı gösterme özelliği olan modellerin ekranı olursa gösterir. Zaten mevcut tek satır ekranınız ısı gösterme özelliğine sahip ise ekran elektriği ilk aldığı an " ICE ALERT " mesajını görürsünüz ve --° işareti çıkar. Daha sonradan saat gösterilirken ekrandaki sağ tuşa bastığınızda --° işareti çıkar. X-Line da kendi ekranında ısıyı göstermez. Isı sensörünü ne kadara aldınız? Özelden fiyatını yazabilirmisiniz? Kolay gelsin.
|
|
![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <1234 5> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |