SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş  Google Google ile giriş

307 1.4 hdi envy hız sabitleme oluyormu(çözüldü)

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
emrahyilmaz84 Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Durum: Aktif Değil
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı emrahyilmaz84 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Doğrudan Bağlantısı Konu: 307 1.4 hdi envy hız sabitleme oluyormu(çözüldü)
    Gönderim Zamanı: 22 Ocak 2016 Saat 18:59
1 hafta önce 2004 1.4 hdi 307 aldım forumlara bakarak fren muşirini kontrol ettim 4 kablo var ve bir adet limitlemeli kol aldım ama bir türlü çalıştıramadık bu konuda yardımlarınızı bekliyorum( 5 ay uğraştıktan bir ton peugeot ustası dolaştıktan sonra pp2000 sipariş verip bütün süstemi karjştırdıktan sonra hız sabitleyiciyi aktif ettim çok ta güzel çalışıyor)

Düzenleyen emrahyilmaz84 - 02 Temmuz 2016 Saat 01:04
Yukarı Dön
Sponsor Bağlantısı

Yukarı Dön
riderzist Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı riderzist Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Doğrudan Bağlantısı Gönderim Zamanı: 23 Ocak 2016 Saat 23:54
Elektronikçiye git bilgisayardan açar. 4 kablolu ise uygundur
EN İYİ TAMİR, BAKIMDIR ...
Yukarı Dön
emrahyilmaz84 Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı emrahyilmaz84 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Doğrudan Bağlantısı Gönderim Zamanı: 24 Ocak 2016 Saat 00:11
Elektronikçiye gittim bütün modları denedi hatta 3 farklı elektronikçiye gittim ilk önce ekranda gözüküyordu çalışmıyordu daha sonra ekrandada gözüknüyor ama çalışmıyor bir taneside 1.4 hdi ler uyumlu değil dedi

Yukarı Dön
riderzist Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı riderzist Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Doğrudan Bağlantısı Gönderim Zamanı: 24 Ocak 2016 Saat 01:45
Orjinalini yazan: emrahyilmaz84 emrahyilmaz84 Yazdı:

Elektronikçiye gittim bütün modları denedi hatta 3 farklı elektronikçiye gittim ilk önce ekranda gözüküyordu çalışmıyordu daha sonra ekrandada gözüknüyor ama çalışmıyor bir taneside 1.4 hdi ler uyumlu değil dedi

Benimkinde ekranda görünmüyor ama çalışıyor. Görünmesi yada görünmemesi pek önemli değil basınca sabitliyor basınca hızı arttırıyor düşürüyor gerisi önemsiz..

Ufak bişey vardı hatta ben söylemiştim elektronikçiye ondan sonra oldu neydi uzun zman oldu hatırlaıyorum. bi ayrıntıyı gözden kaçırıyorlar.
EN İYİ TAMİR, BAKIMDIR ...
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz

Foruma Git Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07
Copyright ©2001-2024 Web Wiz Ltd.