SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş  Google Google ile giriş

ECO MOD DEVREDEYKEN İSTOP ETTİ

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
alibozoglu1 Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites

Durum: Aktif Değil
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı alibozoglu1 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Doğrudan Bağlantısı Konu: ECO MOD DEVREDEYKEN İSTOP ETTİ
    Gönderim Zamanı: 23 Temmuz 2025 Saat 22:00
Herkese Selamın Aleyküm Aracım 2014 308 Alure 1.6hdi Motor Aracımı Çok Seviyordum Fakat Dün Başıma Gelen Olay Beni Rahatsız Etti Araç Eco MOD devredeyken Kapıyı açtım araç tekrar Çalışması gerekirken istop etti ve start düğmesine bastığımda marş tık etti ve araç tekrar çalışmadı ben de rampa yukarı olduğumdan dolayı geri geri vurdurdum araç çalışıtı evin önüne gittim istop ettim start düğmesine bastım ve çalıştı sabah ekmek almaya cıktım çalılştı öğlen sıcakta tekrar marşa bastım marş tık etti ve kaldı çalışmadı sonra tekrar vurduruk ne yazikki dizel arabayı vurdurduk çalıştı olaydan 2 3 gün önce araba eco moda girdiğinde servis ısığı yanıyordu bu sorunu nasıl çözebilirim bilgisayara bağladık araç ağrıza kodlarını sildik suan çalışıyor ama daha yeni tekrar eco modda servis ısığı yandı bi yardım edecek biri var mı ??

Yukarı Dön
Sponsor Bağlantısı

Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz

Foruma Git Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07
Copyright ©2001-2024 Web Wiz Ltd.