SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş  Google Google ile giriş

Ön cam ısıtmayı açınca fitillerden gelen ses

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Utkucoskunn Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites

Durum: Aktif Değil
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Utkucoskunn Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Doğrudan Bağlantısı Konu: Ön cam ısıtmayı açınca fitillerden gelen ses
    Gönderim Zamanı: 29 Ekim 2014 Saat 00:12
Öncelikle herkese iyi akşamlar arkadaşlar, çok ilginç bir sorunum var. Aracım 2014 model 3008 allure. Aracımda buğulanmayı gidermek için klimayı ön cama verdiğimde, araç seyir halinde veya duruken farketmiyor, araçtan bir ıslık sesi geliyor. Sesin nereden geldiğini anlmak için kontrol ettiğimde, sesin fitillerin içinden geldiğini farkettim. Sıcak havayı ön cama verdiğimde, fitillerin içinde hava sirkülasyonu oluyor ve ses yapıyor. Fitillere bastırdığımda içinde hava dolaştığını çok rahat anlayabiliyorum. Klimayı normal açınca hiçbir sıkıntı yok sadece ön cama verdiğimde oluyor. Lütfen yardım edin
Yukarı Dön
Sponsor Bağlantısı

Yukarı Dön
Utkucoskunn Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites

Durum: Aktif Değil
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Utkucoskunn Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Doğrudan Bağlantısı Gönderim Zamanı: 29 Ekim 2014 Saat 00:17
Ayrıca bu ses ve sirkülasyon kapılardan herhangi birini açtığımda otomatik olarak duruyır
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz

Foruma Git Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07
Copyright ©2001-2024 Web Wiz Ltd.