Peugeot Türkiye Fan Club Peugeot Türkiye Fan Club Türkiye'nin en büyük Peugeot topluluğu Peugeot Yedek Parça www.pejo.com.tr Peugeot, Citroen, Opel ve DS yedek parça ile aksesuarları için mağazaya doğrudan geçiş yapabilirsiniz.
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Yeni Aldığım 406 da V kayışı kopma sorunu

 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
UmutBB Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Kayıt Tarihi: 09 Ocak 2025
Konum: istanbul
Durum: Aktif Değil
Mesajlar: 2
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı UmutBB Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Doğrudan Bağlantısı Konu: Yeni Aldığım 406 da V kayışı kopma sorunu
    Gönderim Zamanı: 09 Ocak 2025 Saat 09:06
Herkese selamlar,

2 ay oldu yeni aldım aracımı 1999 model mk1 406. Çok memnunum çok düzgün bir araç fakat aldığım ilk hafta komple yağ su filtre radyatör ve V kayışı gergi kasnağı ile bakım yaptırdım. İlk aldığım kayış daha ustanın dükkanından çıkmadan koptu 2 saat içinde sonra bir kayış daha aldık oda 3 gün dayandı koptu. Daha sonra başka bir ustaya gittim ve bu arada parçacıdan başka bir gergi kasnağı daha aldım ne olur ne olmaz diye ama ilk taktığımız ile arasında hiç bir fark yoktu. Bu usta eski kayışı taktı kendince bir kaç ayar yaptı ve eski kayış ile 1 buçuk aydır kullanıyordum. Bu sabah işe gelirken yine tam olarak kopmasada kenar tarafından koptu kayış illaki bir kaç güne tamamen kopar buda.

Sorum şudur buna nasıl bir çözüm bulacağım. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
Yukarı Dön
Sponsor Bağlantısı


Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz

Foruma Git Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07
Copyright ©2001-2024 Web Wiz Ltd.