|
|
Far temizliği |
Yanıt Yaz
|
Sayfa <12 |
| Yazar | |
Emre GÖK
1. Vites
Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2012 Konum: Tekirdağ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 08 Şubat 2012 Saat 16:28 |
|
Merhaba arkadaşLar,aranıza yeni katıldım. Aracımda bir kaç ufak sorun var sizlerle de sormak istiyorum.Araç 2004 model 307 lakin sorunum farlarım :(
İçleri çok fazla pis yolu göstermiyor,bu sorun için sanayiye gittim ancak far değişimi olucağını söylediler. Yani farlar acılıp temizlenmiyormuş. Bana biraz yardım edebilirmisiniz :( |
|
![]() |
|
| Sponsor Bağlantı | |
![]() |
|
djchaos
3. Vites
01 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 20 Eylül 2011 Konum: fethiye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1258 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 08 Şubat 2012 Saat 19:57 |
|
aracın farını açıp temizlerken dikkatli olun krom aksama eliniz değerse kararma ve dökülme yapar ve ışığı göstermez
|
|
![]() |
|
aspirinxlarge
2. Vites
23 - Ocak - 1983 Kayıt Tarihi: 01 Ekim 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 325 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı aspirinxlarge
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 08 Şubat 2012 Saat 22:48 |
|
Ben,m farklarım tertemiz ama istediğim ışığı alamıyorum. Ampul aldım osram nigt braker felan ama herkes 2 kat fark yaptı dedi bendeki fark %20 nasıl oldu anlamadım .
|
|
|
Sevene Can Feda Sevmeyene Elveda ! 206 XS 110hp Full Tesco
|
|
![]() |
|
Emre GÖK
1. Vites
Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2012 Konum: Tekirdağ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 09 Şubat 2012 Saat 17:01 |
|
307'Lerin farları acılıp içi temizleniyormu ki ? Bana açılmıyor diye bilgi verdiler illa far değişcekmiş :S |
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
Sayfa <12 |
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |