|
|
Airbag ikaz lambası devamlı yanık?? |
Yanıt Yaz
|
Sayfa <123 |
| Yazar | |
errör
3. Vites
Kayıt Tarihi: 03 Haziran 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1134 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 22 Ağustos 2013 Saat 21:43 |
|
airbagın çalışmaz, aracın airbag zamanında patlamış muhtemelen amcamda yenisine para vermemek için bu cinliği yapmış ayıp etmiş
|
|
|
307 xsi 2.0 petrol
|
|
![]() |
|
| Sponsor Bağlantı | |
![]() |
|
E.B
1. Vites
Kayıt Tarihi: 09 Haziran 2013 Konum: KKTC Durum: Aktif Değil Mesajlar: 208 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 22 Ağustos 2013 Saat 22:02 |
|
bu airbag sorunu bendede var son 1 haftadir götürüp bir makinaya baglatim dedim baglatmasaydim keske :) yok air bag beyni yok emniyet kemeri zartı zurt u falan filan derken 4250 tl işcilik dahil fiyat cikardilar :) bu ısık sönermi bilmiorm ama bir airbag icin bu kadar para veremem bunun başka caresi yokmu ?
|
|
![]() |
|
E.B
1. Vites
Kayıt Tarihi: 09 Haziran 2013 Konum: KKTC Durum: Aktif Değil Mesajlar: 208 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 22 Ağustos 2013 Saat 22:03 |
|
bu arada fiyat peugeot servistir..
|
|
![]() |
|
aserhatg
1. Vites
Kayıt Tarihi: 24 Aralık 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 29 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 22 Ağustos 2013 Saat 22:18 |
|
koltugun altında fişleri var surcu koltu altında..yani olması olması lazım:)bi bak zaman ıcınde onlar gevseyıp temassızlık yaparsa yanıyor..en basit öneri..bi dene..
|
|
|
peugeot 306 griffe
1998 model atiker nanofast |
|
![]() |
|
Dizelci
1. Vites
Kayıt Tarihi: 26 Ağustos 2013 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 26 Ağustos 2013 Saat 21:52 |
Aynı şeyi diğer bir konuda yazdım. Benim de vakti zamanında olan bu probleme hiçbir tamirci çözüm bulamamıştı. Eğer airbag daha önce hiç açılmamışsa muhtemelen airbag'in sağlamdır. Servis de en ufak bir kablo temassızlığı bile olsa hiç düşünmeden çıkartır yeni airbag takar. Size de bu kadar fiyat verdiklerine göre muhtemelen yeni airbag takacaklardır. Eğer airbag sağlamsa boşuna para harcamış olacaksanız. Benim problemim çok basit bir şekilde çözüldü. Nasıl çözüldüğüne şurada bahsettim. Belki sizinki de bu şekilde çözülebilir. Bir baktırın derim. http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=30500&PID=447700&title=airbag-arza-lambas#447700
|
|
![]() |
|
halilefe
1. Vites
Kayıt Tarihi: 21 Kasım 2012 Konum: Muğla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 204 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 27 Ağustos 2013 Saat 20:48 |
|
Aynı sorun bende de var cuma günü bende deneyim Direksiyonu temizlemeyi bakalım
|
|
|
halilefe
|
|
![]() |
|
halilefe
1. Vites
Kayıt Tarihi: 21 Kasım 2012 Konum: Muğla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 204 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 30 Ağustos 2013 Saat 18:09 |
|
Bende de pug 206 Hdı var ama koltuğun altında nereye bakmam gerektiğini bilmiyorum bilen arkadaşlardan yardım istiyorum baktım baktım bişey göremdim ben
|
|
|
halilefe
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
Sayfa <123 |
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |