|
|
App plaka? |
Yanıt Yaz
|
Sayfa <12 |
| Yazar | |||||
Guests
MISAFIR
|
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 21 Haziran 2011 Saat 17:36 |
||||
ya bu plakalrın arkasına da bant yapıştırılıyo ya tutması için. o berbat işte. nalet şey çıkmaz dediler.
harbiden sökmesi nasıl temizlemesi nasıl bu işin?
|
|||||
![]() |
|||||
| Sponsor Bağlantı | |||||
![]() |
|||||
Guests
MISAFIR
|
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 21 Haziran 2011 Saat 17:48 |
||||
vallahi ben yapıştırırken silikon artı çift taraflı bant koydum zımba gibi oldu :)) sökülmesi içinde geçenlerde bir üye sölemişti arabanda misina bulundur diye sanırım misinayı plakanın arkasınadan bir takıyo çektimmi plaka çıkıyor... ama denemek lazım bilmiyorum... ha geri kalan izler nasıl çıkar nasıl gider bilmiyorum.. zaten gerekte yok orjinal plakaları takınca görünmez diye düşünüyorum ![]() |
|||||
![]() |
|||||
Guests
MISAFIR
|
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 21 Haziran 2011 Saat 17:53 |
||||
ya benimkinin arkasına şu çit tarafı yapışkanlı olan siyah bantlar var ya. ondan yapıştırdık.
ben malzemeciye gittim dedim plakayı yapıştırcaz. o da bana onu verdi ben de kaportacı da yapıştırdım. o da plaka boyutunda kesti plakanın arkasına yapıştrdı sonrada arabaya yapıştrdı. dediğin misina bu işi çözermi?
|
|||||
![]() |
|||||
Guests
MISAFIR
|
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 21 Haziran 2011 Saat 17:56 |
||||
bilmiyorumki abi.. banada bir üye sölemişti burda.. polis çevirince sökmeye kalkar sen söktürtme.. al eline misini yaı kendin tık diye sök demişti.. o yüzden bu sadece bi öneriydi bana .. denemedim yapmadım.. şimdi senide zor durumda bırakmayayım...o yüzden çıkarıcaksan bi kaportacıya git bence.. |
|||||
![]() |
|||||
Guests
MISAFIR
|
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 21 Haziran 2011 Saat 17:58 |
||||
|
keşke 20 tl fazla verip hologramlısını taktırsaydık ya... 40 lira normali 60 lira TŞOF hologramlsıydı. |
|||||
![]() |
|||||
koliva
YÖNETİCİ
P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 21 Haziran 2011 Saat 17:59 |
||||
|
Cift tarafli bantin cesidine gore sokme yontemi farkli. Ilk olarak sac kurutma makinesi ile yumusatip cikarabilirsiniz. Eger olmazsa solvent temelli urunler kullanmaniz gerek. 3M'in bir urunu var bu is icin ancak ilk once sac kurutma makinesini deneseniz daha iyi olur.
|
|||||
![]() |
|||||
Guests
MISAFIR
|
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 21 Haziran 2011 Saat 18:05 |
||||
|
ya pis bişi zaten bu. zift gibi. arkasına bantı yapıştırdı. pürmüzle ısıttı plakaya sakız gibi yapıştı ilkönce. sonra o şeklide tamponun plakalık kısmına oturttu. bide bana sökerken tamponla gelir heralde hocam diyordu. |
|||||
![]() |
|||||
Yanıt Yaz
|
Sayfa <12 |
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |