Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

App plaka?

Nereden Yazdırıldığı: Peugeot Turkey Fan Club
Kategori: PEUGEOT MODELLERİ (ARIZALAR VE ÇÖZÜMLERİ)
Forum Adı: Aracınız Hakkındaki Tüm Sorular
Forum Tanımlaması: Jant, Yay, Lastik Egzoz, Filtre, Ses Sistemi vb. araçlarınızla alakalı tüm sorunları paylaşabileceğiniz genel alandır
URL: https://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=13206
Tarih: 06 Ağustos 2025 Saat 03:18
Program Versiyonu: Web Wiz Forums 12.07 - http://www.webwizforums.com

Konu: App plaka?
Mesajı Yazan: ike
Konu: App plaka?
Mesaj Tarihi: 01 Mart 2011 Saat 22:17
arkadaşlar sahibindende dolaşırken gördüm app plaka yapıp satan yerler var.mesela kare app plaka yaptırıp taksam bir problem olurmu polis açısından?

Cevaplar:
Mesajı Yazan: birtekumutt
Mesaj Tarihi: 01 Mart 2011 Saat 22:23
walla artık ordu gibi küçük bi şehirde bile trafik kontrollerınde yada gıcık bi polis ise giderken bile mühürsüzse söktürüyo mühürlü plakaların yanında degilsede ceza yazıyo

Mesaj Tarihi: 01 Mart 2011 Saat 22:30
peki kare plaka almanın başka yolu yokmudur :)

Mesajı Yazan: xdesign
Mesaj Tarihi: 01 Mart 2011 Saat 22:50
Yoktur kardeş. Bu ülkede göze hoş gelen modifiye yasaktır. Filmli camın kime zararı var halen çözülemediği gibi daha niceleri yasaktır. Adamların ülkesinde polis araçları bile yerden 3 santimde turboluyken bizde manifolt 140 TL, acısı paha biçilemez. App plaka yasaktır. Press mühür olmadığı için. Mantıklı olabilir lafım yok tabi buna. Sahte orjinal olup olmadığı belli olmadığı için anlıyoruz.

Not : Bu bir modifiyesevenin feryadıdır. Hoş görüle, selamlar ola. İçim yanıyor gardaşlar :))

-------------
Dünyaya 206 defa da gelsem sadece sen!

Mesaj Tarihi: 01 Mart 2011 Saat 22:54
yapacak birşey yok desene :))

Mesajı Yazan: Ako06
Mesaj Tarihi: 01 Mart 2011 Saat 23:07
Orjinalini taşıdıktan sonra ne zararı varsa sanki ... saçmalık ya.

Mesajı Yazan: neco79
Mesaj Tarihi: 02 Mart 2011 Saat 00:49
ben 2 aydır kullanıyorum henüz birşey yaşamadım çok şükür. orjinallerin boyası arabayı yıkatırken döküldü. orjinalleride bagajda tutuyorum.

Mesajı Yazan: Guests
Mesaj Tarihi: 02 Mart 2011 Saat 08:18
ben 3 senedir kullanıyorum sorun yaşamadım 

Mesajı Yazan: klemann
Mesaj Tarihi: 02 Mart 2011 Saat 08:53
Trafikte tanidigin memur var ise app plakaya muhur vurdurabilirsin. ve hatta orijinal kare plakada alirsin

-------------
206 van hard style

Mesajı Yazan: tigerland
Mesaj Tarihi: 02 Mart 2011 Saat 12:14
ben 4 yıldır kullanıyorum 1 kere sorun yaşadım sanırım kıl bir polis memuruna denk geldim ön tarafın app sökmek zorunda kaldım. hatta beni yolda giderken durdurdu ehliyeti ruhsatı aldı plakalrını sök yanıma gel dedi ceza kesiyodu zor aldım elinden koçanı :)

Mesajı Yazan: Doktor
Mesaj Tarihi: 02 Mart 2011 Saat 13:53
Ben 6 ay bindim, ama bir tanıdık mühürlettiği için sorun yaşamamıştım.
Hatta başka bir polis memuru beni tanıdığı halde bir gün plakamı inceliyordu, "hayırdır?" dediğimde
"genelge var da, mühür yoksa bağlayın diyorlar" dedi. Tanıdık olduğu halde mühür olmasa götürecekti eleman resmen.
Bu ülke sahiden de garip. Sattıkları ürünlerin bile montesine ceza yazabiliyorlar, madem yasak, "satışı niye serbest?" diye de düşünüyor insan.
Tıpkı yolların darmadağın olup, sunulan hiçbir hizmetin en üst düzeyde olmamasına rağmen muayenede ve incelemelerde her şeyinizi en üst/en iyi durumda istemeleri gibi...

-------------
Doktorlar da modifiye sever... :)

Mesajı Yazan: nativeemperor
Mesaj Tarihi: 16 Nisan 2011 Saat 09:02
App plaka yapan kişilerin ilanlarında tek yada çifte mühür var.. sorun çıkarmayanı hangisi? 

Mesajı Yazan: tigerland
Mesaj Tarihi: 16 Nisan 2011 Saat 10:14
Tanıdık varsa mühürletirsin. App plaka (kıl) polise denk geldiğinde durdurup plakanı sökmeni ister :) yada dahada (kıl) polise denk geldiğinde ceza yersin. Etrafımıza bu ilde böyle polisler yoktur dersende sorun çıkmaz.. Ben ön plakayı değştrdim istersen değiştirme adam merkeze çakılmış bi yere ayrılmıyo  :)

-------------
206 RG 2000
206 GTI 2001
206 XS 2004
206 RC 2004
206+ 2012
206 GTI 2002
206 RED RC
207 GT
206 RC Black

Mesajı Yazan: 106_arts
Mesaj Tarihi: 16 Nisan 2011 Saat 10:20
bızım ark. taktrdı polis cevırmede sökturdu

Mesajı Yazan: mehmetaydinpug
Mesaj Tarihi: 21 Haziran 2011 Saat 11:06
bu ülkede herşey yasak app plakaya ceza yazan o kıl polisi sığdırasım var

-------------
2000 106 Quicksilver
HAYAT SENİNLE GÜZEL PUG

Mesaj Tarihi: 21 Haziran 2011 Saat 11:14
Ben yaptırıp taktım hemde en mühürlüsünden arabanın görünüşü değişti....:)

Mesaj Tarihi: 21 Haziran 2011 Saat 11:33
:) bendeki mühürsüz...artık polis ne zaman yakalar kısmet Sırıtma

Mesaj Tarihi: 21 Haziran 2011 Saat 11:55
Orjinalini yazan: xdesign xdesign Yazdı:

Yoktur kardeş. Bu ülkede göze hoş gelen modifiye yasaktır. Filmli camın kime zararı var halen çözülemediği gibi daha niceleri yasaktır. Adamların ülkesinde polis araçları bile yerden 3 santimde turboluyken bizde manifolt 140 TL, acısı paha biçilemez. App plaka yasaktır. Press mühür olmadığı için. Mantıklı olabilir lafım yok tabi buna. Sahte orjinal olup olmadığı belli olmadığı için anlıyoruz.

Not : Bu bir modifiyesevenin feryadıdır. Hoş görüle, selamlar ola. İçim yanıyor gardaşlar :))

film li camın kimseye zararı yoktur fakat sana zararı vardır...Kaza anında camın parçalanıp toz olmasını engelliyor.Bu araştırma sonucu elde edilmiş bir veridir...saygılar....

Mesaj Tarihi: 21 Haziran 2011 Saat 17:30
mühürlüleri bagajda taşıdıktan sonra sorun olur mu?benim bagajda mühürlüler.

Mesaj Tarihi: 21 Haziran 2011 Saat 17:32
Orjinalini yazan: maverick sbd maverick sbd Yazdı:

aynen bendede öle Sırıtma ama hiç deneyim yaşamadım du bakalım... Sırıtma

Mesaj Tarihi: 21 Haziran 2011 Saat 17:36
Orjinalini yazan: by_ersin by_ersin Yazdı:

ya bu plakalrın arkasına da bant yapıştırılıyo ya tutması için. o berbat işte. nalet şey çıkmaz dediler.
harbiden sökmesi nasıl temizlemesi nasıl bu işin?

Mesaj Tarihi: 21 Haziran 2011 Saat 17:48

ya bu plakalrın arkasına da bant yapıştırılıyo ya tutması için. o berbat işte. nalet şey çıkmaz dediler.

vallahi ben yapıştırırken silikon artı çift taraflı bant koydum zımba gibi oldu :)) sökülmesi içinde geçenlerde bir üye sölemişti arabanda misina bulundur diye Sırıtma  sanırım misinayı plakanın arkasınadan  bir takıyo çektimmi plaka çıkıyor... ama denemek lazım bilmiyorum... ha geri kalan izler nasıl çıkar nasıl gider bilmiyorum.. zaten gerekte yok orjinal plakaları takınca görünmez diye düşünüyorum Star

Mesaj Tarihi: 21 Haziran 2011 Saat 17:53

vallahi ben yapıştırırken silikon artı çift taraflı bant koydum zımba gibi oldu :)) sökülmesi içinde geçenlerde bir üye sölemişti arabanda misina bulundur diye Sırıtma  sanırım misinayı plakanın arkasınadan  bir takıyo çektimmi plaka çıkıyor... ama denemek lazım bilmiyorum... ha geri kalan izler nasıl çıkar nasıl gider bilmiyorum.. zaten gerekte yok orjinal plakaları takınca görünmez diye düşünüyorum Star
ya benimkinin arkasına şu çit tarafı yapışkanlı olan siyah bantlar var ya. ondan yapıştırdık.
ben malzemeciye gittim dedim plakayı yapıştırcaz. o da bana onu verdi ben de kaportacı da yapıştırdım. o da plaka boyutunda kesti plakanın arkasına yapıştrdı sonrada arabaya yapıştrdı. dediğin misina bu işi çözermi?

Mesaj Tarihi: 21 Haziran 2011 Saat 17:56

ya benimkinin arkasına şu çit tarafı yapışkanlı olan siyah bantlar var ya. ondan yapıştırdık.
ben malzemeciye gittim dedim plakayı yapıştırcaz. o da bana onu verdi ben de kaportacı da yapıştırdım. o da plaka boyutunda kesti plakanın arkasına yapıştrdı sonrada arabaya yapıştrdı. dediğin misina bu işi çözermi?

bilmiyorumki abi.. banada bir üye sölemişti burda.. polis çevirince sökmeye kalkar sen söktürtme.. al eline misini yaı kendin tık diye sök demişti.. o yüzden bu sadece bi öneriydi bana .. denemedim yapmadım.. şimdi senide zor durumda bırakmayayım...o yüzden çıkarıcaksan bi kaportacıya git bence..

Mesaj Tarihi: 21 Haziran 2011 Saat 17:58

keşke 20 tl fazla verip hologramlısını taktırsaydık ya...

40 lira normali 60 lira TŞOF hologramlsıydı.

Mesajı Yazan: koliva
Mesaj Tarihi: 21 Haziran 2011 Saat 17:59
Cift tarafli bantin cesidine gore sokme yontemi farkli. Ilk olarak sac kurutma makinesi ile yumusatip cikarabilirsiniz. Eger olmazsa solvent temelli urunler kullanmaniz gerek. 3M'in bir urunu var bu is icin ancak ilk once sac kurutma makinesini deneseniz daha iyi olur.

Mesaj Tarihi: 21 Haziran 2011 Saat 18:05

ya pis bişi zaten bu. zift gibi. arkasına bantı yapıştırdı. pürmüzle ısıttı plakaya sakız gibi yapıştı ilkönce. sonra o şeklide tamponun plakalık kısmına oturttu. bide bana sökerken tamponla gelir heralde hocam diyordu.

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2018 Web Wiz Ltd. - https://www.webwiz.net