|
|
Yay taktım sesler deli etti.Şimdi düzeldi |
Yanıt Yaz
|
Sayfa <12 |
| Yazar | ||
Aytaç
2. Vites
GTI Kayıt Tarihi: 29 Temmuz 2009 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 444 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 01 Mayıs 2010 Saat 19:39 |
|
|
Nam Bu İsi Bilir.Koni Halt Etmis:P Bende Bir Coilover İcin 1 Gün Bekledim Aç Susuz:D:D Amortisör Doktoru Nizam Usta:D:D
|
||
|
StOcK 99 106 S16/GTI
|
||
![]() |
||
| Sponsor Bağlantı | ||
![]() |
||
StiFLeR
1. Vites
Kayıt Tarihi: 21 Mart 2010 Konum: Sivas Durum: Aktif Değil Mesajlar: 240 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 01 Mayıs 2010 Saat 19:56 |
|
|
Benim 206'da coil-ex marka 5 cm yay var..Takan usta:''hayat bundan sonra başlıyor.''demişti..
Gerçektende hayat bundan sonra başladı..sesler normal.çukurlara girmemeye özen göstermek gerekir
Ben de amortisör işlemine girmedim..girsem mi diye kararsızım
|
||
![]() |
||
BuRÇaK
2. Vites
16 - Temmuz - 1981 Kayıt Tarihi: 17 Şubat 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 923 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 01 Mayıs 2010 Saat 20:06 |
|
|
valla biraz kullanayım yine yorumlarımı yazarım ama ilk günden olumlu not aldı benden NAM. Nizam usta patron olduğu için o pek girmiyo tamir işlerine. Ama diğer ustalarda iyilerdi. Adını nuttum ama Nizam ustadan sonra gelen bi usta vardı o yaptı....
|
||
![]() |
||
H-a-d-i
3. Vites
Kayıt Tarihi: 11 Mart 2009 Konum: İstanbul-Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2056 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 01 Mayıs 2010 Saat 20:11 |
|
|
Burçak, hayırlı olsun. güle güle kullan. artık esneme payı azaldı. aracı üzmeden kullanmak lazım. kasislere dikkat.
|
||
|
Hadi, 1981, İstanbul
|
||
![]() |
||
BuRÇaK
2. Vites
16 - Temmuz - 1981 Kayıt Tarihi: 17 Şubat 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 923 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 01 Mayıs 2010 Saat 20:31 |
|
|
sağol abicim. CC jantından caydım. çok pahalılar. 5 kollu siyah-gri iki renk jant buldum uyguna. sanırım son olarak onu alıcam. benim jantlarıda satarım. orjinal 206 jantı ve lastikli.
|
||
![]() |
||
shamed
1. Vites
31 - Mart - 1988 Kayıt Tarihi: 06 Ocak 2010 Konum: EastanBuL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1015 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 01 Mayıs 2010 Saat 22:04 |
|
|
ßende haftaya gidip
Ayrıca yay takmadan orjinal yaylarıda 5 cm e kadar basıyolarmış. Yay pres makinaları var gördüm. 150 tl ye yay takmış gibi araba iniyo. Bilsem baştan yaptırırdım. hem ucuz hem orjinal. Daha sonrada tekrar açabilyolarmış yayı ısıyla. bu sistemi yaptırmaya karar werdim
|
||
|
Bakalım Kim Önce Dönücek |
||
![]() |
||
CIHANGIR_DONMEZ
1. Vites
Kayıt Tarihi: 20 Aralık 2008 Konum: İSTANBLUE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 519 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı CIHANGIR_DONMEZ
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 01 Mayıs 2010 Saat 23:17 |
|
|
YAY ISITMAK bastırıp actırmak saglıklı dıgıl sonucta esneyen bır metaryal gercı pıyasada 150 lıradan baslıo spor yaylar onlarında ne oldugu bellı dııl ama bızımkısı ego tatmını ıste cın mallarını dayıyolar bıze amortısor olayına gelınce spora cevırdıler demıssınız kısaltıp amortısor mıllerını kestıler demektır bu kısaltma olayı ıcındekı takozlarla bırlıkte bunu sanaıdekı her usta yapıo egerkı mevzuat buysa mılı kesıp basına dıs acıolar
|
||
![]() |
||
BuRÇaK
2. Vites
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 01 Mayıs 2010 Saat 23:26 |
|
|
evet miller kesildi doğru ama ağbicim işi bilen birine yaptırmak ayrı sanayideki her ustaya yaptırmak ayrı. 1 yıl hiçbir sanayideki usta garanti vermez yaptığı işe garanti belgesi yazarak. zamanla görürüm artık işin ne kadar iyi yapıldığını veya yapılmadığını.umarım sağlıklı olarak kullanırım ve bu konuda iyi bir örnek olur benim sarı 206 ım
![]() yaylarım Eibach bu arada. yay konusunda adiye kaçamazdım. |
||
![]() |
||
CIHANGIR_DONMEZ
1. Vites
Kayıt Tarihi: 20 Aralık 2008 Konum: İSTANBLUE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 519 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı CIHANGIR_DONMEZ
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 02 Mayıs 2010 Saat 00:06 |
|
|
||
![]() |
||
GökhaN
YÖNETİCİ
KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11687 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 02 Mayıs 2010 Saat 00:11 |
|
al sat bakalım başkasının arabasında görünce canın ister ![]() |
||
![]() |
||
shamed
1. Vites
31 - Mart - 1988 Kayıt Tarihi: 06 Ocak 2010 Konum: EastanBuL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1015 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 02 Mayıs 2010 Saat 11:19 |
|
|
||
|
Bakalım Kim Önce Dönücek |
||
![]() |
||
BuRÇaK
2. Vites
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 02 Mayıs 2010 Saat 13:07 |
|
ya gönlüm cc de ama çok pahalı. 400 e varda bizmi almadık? ![]() |
||
![]() |
||
BuRÇaK
2. Vites
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 04 Mayıs 2010 Saat 10:22 |
|
|
evet 3 günlük kullanım sonunda arada nadiren direksiyonu çok kırınca park ederken falan küçük bir tuk diye ses geliyor o kadar. şimdilik çok şükür memnunum.onunda zamanla azalacağını setlerden kısa bir süre hızlı geçmem gerektiğini söyledi usta. küçük setlerden hızlı geçiyorum da akşam kalın bi setten yavaş yavaş geçerken çok sert sürttü arabamın altı. 4 kişiydik bide arabada. Bu alçak araba kullanma konusunda tavsiyelerinizi alıcam ama başka bir başlık altında
|
||
![]() |
||
CIHANGIR_DONMEZ
1. Vites
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı CIHANGIR_DONMEZ
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 04 Mayıs 2010 Saat 11:55 |
|
|
||
![]() |
||
okankrgz
2. Vites
27 - Nisan - 1982 Kayıt Tarihi: 12 Mart 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 472 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 04 Mayıs 2010 Saat 12:28 |
|
|
kasislere çapraz & yan girmeyi öğreneceksin Burçak başka yolu yok bunun, öle 4-5 kişi de fazla bindirme bence
|
||
![]() |
||
Yanıt Yaz
|
Sayfa <12 |
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |