|
|
206+ benzin motor üst kapak acil yardım |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
ayna
1. Vites
Kayıt Tarihi: 01 Aralık 2013 Konum: Erzincan Durum: Aktif Değil Mesajlar: 358 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Konu: 206+ benzin motor üst kapak acil yardımGönderim Zamanı: 23 Ocak 2015 Saat 10:27 |
|
Arkadaşlar acil yardım araba yani suyu karıştırdı. Blok çatlamış olabilirmiş yani motor üst kapak degisebilirmis üst kapak ne kadardır arkadaşlar nette bulamadım. Tamirci deyim kazık yemeyelim?
|
|
![]() |
|
| Sponsor Bağlantı | |
![]() |
|
themurat54
1. Vites
Kayıt Tarihi: 13 Ağustos 2014 Konum: Sakarya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 284 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı themurat54
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 30 Ocak 2015 Saat 08:05 |
|
Kimse yorum yapmamış ama ne oldu baktırdın mı, sorun neymiş fiyatı ne kadarmış?
|
|
|
Peugeot 206 Sedan
2007 Model, Comfort, 1.4, 75 HP, Benzin/LPG |
|
![]() |
|
ayna
1. Vites
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 30 Ocak 2015 Saat 09:09 |
|
Çok şükür ne conta yanmış ne de blok çatlamış. Sıkıntı motorda bilezik gibi incecik lastikler var onlardan birisi yırtılmış. Tabi bu bana 900e patladı :s sağol bu arada.
|
|
![]() |
|
themurat54
1. Vites
Kayıt Tarihi: 13 Ağustos 2014 Konum: Sakarya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 284 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı themurat54
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 30 Ocak 2015 Saat 10:22 |
O latiklerin tam olarak adı nedir hocam. Basit gibi anlattın ama 900 yazmışın 900 TL baya bi masraf
|
|
|
Peugeot 206 Sedan
2007 Model, Comfort, 1.4, 75 HP, Benzin/LPG |
|
![]() |
|
ayna
1. Vites
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 30 Ocak 2015 Saat 10:32 |
|
Motor lastik gömleği adı. Motor kapağını test ettiler ona çok para aldılar bide sırf işçilik 450tl aldılar ondan bu kadar tuttu. O kadar pazarlık ettim bana mısın demediler yaa..
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||