|
|
UZUN FAR KISA FAR SORUNU UZUN FARA HİÇ GEÇMİYOR. |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
tecilla
1. Vites
Kayıt Tarihi: 6 Saat 12 Dakika önce Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Konu: UZUN FAR KISA FAR SORUNU UZUN FARA HİÇ GEÇMİYOR.Gönderim Zamanı: 6 Saat 4 Dakika önce Saat 11:52 |
|
Merhaba arkadaşlar. Aracımda uzun yoldan dönerken bi anda sellektör yapacağım zaman uzun far a geçmediğini gördüm simge olarak bile gösterge ekranında çıkmıyor. aradan geçen belli bir süre sonra kısa farlarımda tamamen gitti. ama kısa fara geçiyor sadece yanmıyor. bütün sigortaları vs. kontrol ettim hepsi sağlam. ampülleri de tek tek kontrol ettim aküden direk denedim hepsi sağlam çalışıyor arka stoplar frenler herşey çalışıyor sadece uzun far kısa farda problem yaşıyorum sizce sorun ne olabilir ? Birde bu aracın FAR rölesi nerede onuda bulamadım acaba sorun onda mı dedim nerde oldugunu bulamadım.
Düzenleyen tecilla - 6 Saat 2 Dakika önce Saat 11:54 |
|
![]() |
|
| Sponsor Bağlantı | |
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||