|
|
206 1.4 VAN 2005 Model aracım hakkında hiçbir bilg |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
arasitsimsek
1. Vites
Kayıt Tarihi: 22 Ağustos 2016 Konum: Konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı arasitsimsek
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Konu: 206 1.4 VAN 2005 Model aracım hakkında hiçbir bilgGönderim Zamanı: 22 Ağustos 2016 Saat 06:58 |
|
Merhabalar,
Foruma yeni katıldım ve kullandığım araç hakkında bilgi almak istiyorum. Şunu belirtmek isterim ki;bu araç ilk aracım ve alalı 2 hafta oldu.Araçlar hakkında pek bilgili de sayılmam.Hatta hiçbir fikrim yok.Öğrenciyim aynı zaman da Konya B.Belediyesinde çalışıyorum.Madem para kazanıyorum bu parayı biriktireyim boşa gitmesin mantığında yola çıkarak bir sene içerisinde Peugeot 206 1.4 VAN 2005 model bir araç aldım. Velhasıl çok uzatmadan; Aracımı alır almaz Konya'da bulunan Korkmaz Peugeot yetkili serviste aracın bakımlarını yaptırdım ve 2350 TL gibi bir rakam ödedim.Genel olarak aracın yürürü iyi fakat aracı biraz hor kullanmışlar.Malum bir de KM'si de yüksek.(309.000'de aldım).Hal böyle olunca ufak ufak aracımı "serseri" arabası olmayacak şekilde modifikasyona uğratma fikrine kapıldım. Aracımda ilk önceliği koltuk kılıfları,paspaslar,fren lambaları,hoparlörler ve teybe verdim. Aracın hoparlörlerini geçici olarak 5.1 ev sinema sistemindeki 4 hoparlör ve subwooferı kullanarak değiştirdim.İşim okul sezonunda olduğu için,maaşı beklemek zorundayım :) Teybim orjinal kasetçalar'lı peugeot teybi.Teybin orjinalliğini hiç bozmak istemiyorum fakat bir yandan da radyo dinlemek bana hiç cazip gelmiyor. Sizlere sorum şunlar; Teybime (kaset adaptörü dışında) AUX çıkışı nasıl ekleyebilirim? Aracıma üç satırlı ekran uyum sağlar mı? Yol bilgisayarını ve silecek kolunun ucundaki kısımda bulunan tuşu(var mı,bilmiyorum) aktif edebilir miyim? Araç camlarını anahtardan kapatabilecek ucuz bir yöntem uygulayabilir miyim?Uygulayabilirsem;hangi ekipmanlarla ve nasıl? Aracımı ufak tefek taş ve yıkama çiziklerinden ötürü boyatmak yerine mat bir renkte kaplama yaptırmak mantıklı mı?(Zira satarken boyaydı değildi diye fiyat düşürme yapıyorlar) Aracımda dahili olarak bulunan 4 hoparlör yuvasına,uyumlu hoparlör taktırmayı düşünüyorum.Pandozit yerine daha orjinal bir hava olsun istiyorum.Bu hoparlörlerle ilgili önerileriniz var mı? Aracımın fren lambaları çalışıyor fakat yıpranmış durumda.Fren lambası alacağım fakat yeni model ledliler çok hoşuma gidiyor.Bununla ilgili makul fiyatlarda önerileriniz var mı? Biliyorum çok oldu fakat,daha bu tür konularda acemiyim.Cevaplarsanız çok mutlu olurum :) -Not:Aklıma geldikçe sorumlarımı güncelleyeceğim. |
|
![]() |
|
| Sponsor Bağlantı | |
![]() |
|
sonerkyl
MODERATOR
Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 22 Ağustos 2016 Saat 09:42 |
|
öncelikle Ahmet hoş geldin aramıza aracın hayırlı olsun kazasız belasız kullanman dileğiyle.
1- AUX için bu üründen alman gerekiyor daha uygun fiyata bulabilirsin. http://urun.n11.com/usb-ve-sd-cevirici-modul/peugeot-206-1998-2007-sd-aux-aparati-tip-rdd3-P101763703 2-2003 ve sonrası 206 lara uyumlu 3 satır ekran aracına uyacaktır.biraz arama yaparsan forum içinde daha detaylı bilgilere ulaşırsın com2000 tuş yapımı linki http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=16691 3-cam kaldırma modülleri mevcut örnek link http://www.hepsiburada.com/modacar-2-cam-kontrol-otomatik-cam-kaldirma-modulu-341405-p-OTM341405 4-kaplama o yönden daha mantıklı ancak ömrü kısa 2 yılında kalkmaya başlıyor kaliteli bir kaplama yaptırsan max. 3-4 yıl sonra kalkmalar ve matlaşmalar başlıyor folyo kaplamada. 5-ses sitemi için forumda bir çok konu mevcut örnek link http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=42296&title=206-component-coaxialli-sistem 6-arka stoplara gelince evet güzel ledli stoplar mevcut sıfır alacaksan 500 tl civarlarında ikinci el işimi görür diyorsan 200-300 tl arasına çözersin |
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||