|
|
206 1.4 hdi 2004 model sol tekerden yada soltaraft |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
ahmtortc
1. Vites
Kayıt Tarihi: 14 Aralık 2015 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 6 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Konu: 206 1.4 hdi 2004 model sol tekerden yada soltaraftGönderim Zamanı: 19 Şubat 2016 Saat 16:50 |
|
https://youtu.be/ULXiBGiOQoM
Arkadaşlar yaklaşık 1 ay önce başlayan bir ses aracı satın aldığımda ses yoktu diskler ve baharatları değiştirdikten yaklaşık 1 hafta sonra bu ses gelmeye başladı tamirhanede ustaya gösterdim disk vidası gevşemiş dedi ve küçük vidalarini sıktı ses kesildi 1 hafta kadar sonra tekrar ses gelmeye başladı tekrar ustaya götürdüm herhangi bir problem olmadığını söyledi ama bu ses beni çok rahatsız etmeye başladı bi sorun olmayan yerden bu sesin gelmesi normal değil bence yardımlarınızı brkliyorum |
|
![]() |
|
| Sponsor Bağlantı | |
![]() |
|
sonerkyl
MODERATOR
Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 19 Şubat 2016 Saat 16:58 |
|
rulmanlar ve aks kontrolü yapıldımı acaba.
|
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
ahmtortc
1. Vites
Kayıt Tarihi: 14 Aralık 2015 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 6 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 19 Şubat 2016 Saat 17:18 |
|
Valla araba başında duramadım bıraktım akşam aldım o yüzden tam emin değilim bana disk vidalarinin gevşek olduğunu ve vedaları sıktığını söyledi
|
|
![]() |
|
baya1994
1. Vites
Kayıt Tarihi: 22 Ocak 2016 Konum: antalya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 51 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 19 Şubat 2016 Saat 17:22 |
|
sol taraftan ugultu sesi geliyorsa gaza bastikca artiyorsa bendede vardi bugun yaptirdim sol telerlek bilyasini degistirdiler 45 tl parca 30 tl iscilik suan ses kesildi
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||