|
|
206 sedan , Direksiyondan gelen uğultu |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
umitdagli
1. Vites
Kayıt Tarihi: 02 Mart 2015 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 42 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı umitdagli
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Konu: 206 sedan , Direksiyondan gelen uğultuGönderim Zamanı: 13 Nisan 2015 Saat 11:16 |
|
Merhaba arkadaşlar , aracı alalı 4 ay oldu bir bakım yaptırayım dedim ,
Bazı sorunları da vardı tabi , direksiyon pompasından şakırtı gibi geliyordu , tanıdık vasıtasıyla bir tamirciye gittik , Usta sağ olsun gereken ne varsa söyledi yaptı burada sıkıntı yok .. Pompayı da söyledi tamir ettirelim dedi , 350 TL imiş orjinalı 150 TL tamiri . Ben aslında tamir tarafı değildim ustam tamir edilirse sorun olmayacağını söyledi, Yapıldı ufak bir uğultu var ,ustam normal dedi ama bende takıldım buna , Başka 206 tanıdık da olmadığı için bilemiyorum , sizce normal mi ? Uğultuyu sadece rolenti de çalışırken duyuyorum , Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ediyorum
|
|
![]() |
|
TugyyStyle
1. Vites
Kayıt Tarihi: 11 Ocak 2015 Konum: Giresun/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 258 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı TugyyStyle
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 14 Nisan 2015 Saat 10:49 |
|
Nasıl bi uğultu tam anlamadım hocam 0539 760 64 94 den ulaşırsan tam detaylı olarak konuşuruz.
|
|
![]() |
|
umitdagli
1. Vites
Kayıt Tarihi: 02 Mart 2015 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 42 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı umitdagli
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 14 Nisan 2015 Saat 21:06 |
|
Cevabınız için teşekkür ederim .
Direksiyonu sağ veya sola çevirirken bir uğultu (ince ses ) sesi geliyor pompadan, sadece ve rolenti de duyabiliyorum bu sesi , yani o kadar az ses çıkıyor . yarın müsait bir vakit tlf dönüş yaparım sizlere |
|
![]() |
|
TugyyStyle
1. Vites
Kayıt Tarihi: 11 Ocak 2015 Konum: Giresun/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 258 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı TugyyStyle
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 14 Nisan 2015 Saat 21:26 |
|
Tamamm hocam bende kendi aracımda bakarım net olarak söylerim
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||