|
|
peugeot 206 1.4 benzinli aldim. tavsiyeleriniz ? |
Yanıt Yaz
|
Sayfa <12 |
| Yazar | |
dalgakıran
1. Vites
Kayıt Tarihi: 25 Şubat 2014 Konum: Çerkezköy Durum: Aktif Değil Mesajlar: 51 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı dalgakıran
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 04 Mart 2014 Saat 13:09 |
|
aracımı aldım. bugun plaka işlemlerim biter. istanbul plaka 505 tl çıktı sigorta. plaka değiştirildiğinde 130 tl olacak. nedir bu fark böyle yahu.
daha önce bahsettiğim gibi araç susuz kalmış, ustaya gösterdiğimizde masrafları çıkartmıştı. silindir kapak contası değişmesi gerekiyordu. yağı falan da değişecek tabiki. pazarlığımız tekrar değişti böylece. 500 tl daha asağı indirdik. bi usta buldum, iyi bir usta. referanslı da hem. 500 tl ye güzel bir bakım yapacak tirger seti dahil. aracın kullanımı çok rahat. benim boyum 1.96 m. kilo 105. tabi bana biraz küçük geldi. vites geçişleri çok hoşuma gitti sarsıntısız. çok dik yokuşta durdum hafif de olsa geri kaçıyor araç. ama normal bir yokuşta hiç geri kaçma yok. ya sabit duruyor yada çok çok az gidiyor. bu güzel. eşim rahatlıkla kullanacaktır. muanesi de daha dün yapılmış. oooh mis gibi araç. bana bu hali ile 15.700 tl ye geldi. ama araç gerçekten temiz kullanılmış. artık aranızdayım saygılarımla |
|
![]() |
|
tetik-soner
3. Vites
Kayıt Tarihi: 18 Temmuz 2013 Konum: Üsküdar- İST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1656 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı tetik-soner
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 04 Mart 2014 Saat 14:02 |
|
güle güle kullan..keyfini çıkar...
|
|
|
Peugeot 206 1.4 xr 2000
Cıtroen Xsara 1.6 16v 2001 Honda Accord 2.0 ex 1994 |
|
![]() |
|
ahmed206
3. Vites
Kayıt Tarihi: 01 Mart 2013 Konum: Mugla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1920 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 04 Mart 2014 Saat 17:21 |
|
hayırlı olsun, bakımlarını aksatmayın sizi üzmez inşallah
|
|
![]() |
|
byistanbul
1. Vites
Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2013 Konum: istanbul-BURSA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 42 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı byistanbul
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 04 Mart 2014 Saat 20:39 |
N almaya ne gerek var. Onu anlamadim.zaten p demek park demek.stop edip ijiyin :) |
|
|
PEUGEOT 206 XR OTOMATİK VİTES. 2001 MODEL.
|
|
![]() |
|
ahmed206
3. Vites
Kayıt Tarihi: 01 Mart 2013 Konum: Mugla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1920 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 07 Mart 2014 Saat 09:44 |
|
Siz dediğini yapın, yoksa sıkışma yapar otomatik viteste P. Chrysler Sebring vardı oradan hatırlıyorum.
|
|
![]() |
|
realemperor
1. Vites
Kayıt Tarihi: 07 Mart 2014 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 47 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı realemperor
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 07 Mart 2014 Saat 15:19 |
|
kardesım hayırlı olsun allah kaza bela vermesın ankaradaysan servis için yardımcı olurum ankarada marka peugeot var kesın dene derım
|
|
|
real_emperor
|
|
![]() |
|
dalgakıran
1. Vites
Kayıt Tarihi: 25 Şubat 2014 Konum: Çerkezköy Durum: Aktif Değil Mesajlar: 51 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı dalgakıran
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 13 Mart 2014 Saat 15:02 |
|
tekirdağda oturuyorum. Ankaralıyım ama :)
teşekkürler arkadaşlar,eksik olmayın evet ufak mufak ama ben çok sevdim valla arabamı |
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
Sayfa <12 |
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||