|
|
Peugeot 206 1.6 Roland Garros Nasıl Araçtır? |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
Tengin
1. Vites
Kayıt Tarihi: 26 Ekim 2013 Konum: Antalya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 13 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Konu: Peugeot 206 1.6 Roland Garros Nasıl Araçtır?Gönderim Zamanı: 05 Aralık 2013 Saat 10:42 |
|
Başlıktada Belirtiğim Üzere Peugeot 206 1.6 Roland Garros nasıl bir araçtır arkadaşlar alınırmı kullanışlımıdır yakıtı nasıldır,araç benim gözümde full domanımlı araç fiyatları da uygun gibi
|
|
|
Tengin
|
|
![]() |
|
kursat3006
3. Vites
Kayıt Tarihi: 31 Ağustos 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1845 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı kursat3006
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkür(1)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 05 Aralık 2013 Saat 10:45 |
|
En donanimli 206 dır keyifli bi arabadir tabvsiye ederim tek sıkıntı yeşil rengi bu da zevke gore değişir
|
|
|
ANGARA ASLANI (06 PJP 91)
ARABADA "EMEK" VAR ! ARAÇ LİNKİ ; http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=32201&title=angara-aslani06pjp91 |
|
![]() |
|
C@GL@R
2. Vites
Kayıt Tarihi: 01 Şubat 2012 Konum: ISPARTA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 564 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(1)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 05 Aralık 2013 Saat 11:31 |
|
bende çok aradım ama model düşüklüğü ve yeşil renk sebebiyle almadım..fiyat ucuz derken 2001 model bir araç için fiyatları normal...ama 3-5 bakmadan az km li temiz bir araç almanız çünkü ne kadar çok özellik o kadar sorun demek :D 1.6 bir araç illaki fazla yakacaktır 50 krş görürsün ş.içinde benzinde benim görüşüm :D bu arada farklı renkleride var bende yeni farkettim :D
Düzenleyen C@GL@R - 05 Aralık 2013 Saat 11:32 |
|
![]() |
|
furkanyakar
2. Vites
Kayıt Tarihi: 24 Aralık 2012 Konum: Kahramanmaraş Durum: Aktif Değil Mesajlar: 566 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı furkanyakar
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkür(1)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 05 Aralık 2013 Saat 19:30 |
|
5 senedir kullanıyorum keyifle biniyorum cam tavanı olsun, elektrikli katlanır aynaları olsun, diğer araçlardan fark yaratan bir çok özelliği vardır...
ses sistemi ve jant + spor yay yaparsan keyfine kimse birşey diyemez :)
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||