|
|
206 Tampon Kuşağı Düzeltme Yardım |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
samet206
4. Vites
Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Konu: 206 Tampon Kuşağı Düzeltme YardımGönderim Zamanı: 13 Ağustos 2013 Saat 20:38 |
|
Arkadaşlar merhaba çamurluk değişiminden sonra tompon kuşağını servis bu şekılde aralık bırakmış gozume çok takılıyor getırın yaparız dedıler ama goturdum bı gun vaktım yoktu 2 saat dedı kaldı öyle şımdıde gozume hala takılıyor bunu kendım yapabılırmıyım arabayı bırakmak ıstemıyorum bunun ıçın sökülmesı basıtmı bu parçanın acaba tamponu komple sokmemmı gerek anlayan varmı çok kotu gozukuyor :(
![]() |
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||