|
|
help me =) triger kayışı |
Yanıt Yaz
|
Sayfa <12 |
| Yazar | |
umut_25
1. Vites
Kayıt Tarihi: 11 Aralık 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 325 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 03 Temmuz 2013 Saat 10:08 |
|
Usta Benzinlilerde 80 Bin km de bir veya 5 Yılda bir değişmek zorundaymış. Özel servislerde 200 - 300 TL arası bir maliyeti var. Bende senin durumundayım. Eski sahibi değiştirdim dedi ama ne fatura var nede bişey. Tedirginim. Araca binecek olsam sıkıntı değilde satmayı düşünüyorum o yüzden kararsız kaldım. Eğer biniciysen değiştir derim.
|
|
![]() |
|
SDYMZ
3. Vites
Kayıt Tarihi: 10 Şubat 2013 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1440 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 03 Temmuz 2013 Saat 11:56 |
|
hocam uzun bi süre kullanacaksan değiştir derim kafan rahat olur. ben aracı 135binde aldım sözde bende önceki 120binde değiştirmiş ben güvenemedim 140binde özel serviste orjinali ile değiştirdim araç üzerinden çıkan triger orjinaldı o yüzden gerçekten değiştirmiş mi değiştirmemiş mi usta anlayamadı.
|
|
|
2005Model 206XT 1.4Hdi SUNROOFLU (2012-2014)
2009Model 308SW 1.6Hdi |
|
![]() |
|
wlkn87
1. Vites
Kayıt Tarihi: 20 Haziran 2013 Konum: zeytinburnu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 49 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 03 Temmuz 2013 Saat 13:08 |
|
YA DEĞİŞTİRCEM zaten onda bi sıkıntı yok ama servis 1200 lira fiyat çıkardı oha dedim sanayiye mecbur gidicem bizim ustada tatile çıkmış paazartesi gelicek pazartesi değiştircem takımı 80 lira dedi + işçilik verecez bakalım hiç bşy anlamadım servis 1200 lira fiyat çekiyo sanayi,de takam çok farklı anlamadm gitti :S
|
|
![]() |
|
Serkan
5. Vites
Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 03 Temmuz 2013 Saat 13:30 |
|
Triger ve devirdaimin orjinal olmasına dikkat edin ya orjinal kutusunda olsun, yada kayış dayco marka bilyeler ina marka olsun, orjinal kutudanda dayco kayış ina bilye çıkıyor, benim fabrika çıkışı setde aynı marka çıktı.
Düzenleyen Serkan - 03 Temmuz 2013 Saat 13:30 |
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
Sayfa <12 |
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||