|
|
Sıra Dışı Peugeot RCZ 29 Eylül - 3 Ekim İstanbul |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
rifatseker
3. Vites
02 - Ağustos - 1981 Kayıt Tarihi: 27 Ekim 2009 Konum: ADANA-ÇUKUROVA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1371 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı rifatseker
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Konu: Sıra Dışı Peugeot RCZ 29 Eylül - 3 Ekim İstanbulGönderim Zamanı: 29 Eylül 2010 Saat 13:40 |
![]() Düzenleyen rifatseker - 29 Eylül 2010 Saat 14:33 |
|
|
Çıktığın kapıyı sert çarpma, geri dönüp açman gerekebilir. (Atasözü)
Leon 1.6 DSG / 206 XT 1.4 |
|
![]() |
|
karayel1984
1. Vites
Kayıt Tarihi: 24 Nisan 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 102 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı karayel1984
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 29 Eylül 2010 Saat 15:29 |
|
toplanıp gidelim puglarla :D
|
|
![]() |
|
GökhaN
YÖNETİCİ
KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11687 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 29 Eylül 2010 Saat 16:27 |
|
gerçekten güzel bir araba plazada yakından inceleme fırsatım oldu.
|
|
![]() |
|
Guests
MISAFIR
|
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 29 Eylül 2010 Saat 17:33 |
|
güzel ama aması pahalı olması :)
|
|
![]() |
|
Alparslan
1. Vites
27 - Ağustos - 1979 Kayıt Tarihi: 19 Ağustos 2010 Konum: Pendik İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 390 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Alparslan
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 30 Eylül 2010 Saat 09:00 |
|
Ford Focus 1,6 titanium 2010 BeyaZ...
Albayın onayı ile TAXI VI :) |
|
![]() |
|
Alparslan
1. Vites
27 - Ağustos - 1979 Kayıt Tarihi: 19 Ağustos 2010 Konum: Pendik İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 390 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Alparslan
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 30 Eylül 2010 Saat 09:01 |
|
Ford Focus 1,6 titanium 2010 BeyaZ...
Albayın onayı ile TAXI VI :) |
|
![]() |
|
rifatseker
3. Vites
02 - Ağustos - 1981 Kayıt Tarihi: 27 Ekim 2009 Konum: ADANA-ÇUKUROVA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1371 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı rifatseker
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 30 Eylül 2010 Saat 09:42 |
|
Aslında zaman ,mekan uygun olacak PT tişörtlerini giyip toplanıp gideceksin. İstanbul üyelerimiz çoğunlukta aslında yapılabilir. Hem siteninde tanıtımına büyük faydası olabilir. :))
Düzenleyen rifatseker - 30 Eylül 2010 Saat 09:42 |
|
|
|
![]() |
|
GökhaN
YÖNETİCİ
KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11687 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 30 Eylül 2010 Saat 11:47 |
|
Sitenin tanıtımı bu tip organizasyonlar şeklinde pek bi yararı olmuyor. Google dan gelen ilgi kadar hiç bi yer ilgi çekmiyor. Şuan forumlarımıza günde 2000 kişi giriyor. Bunuda geçebilecek bi ilgi düşünmüyorum
|
|
![]() |
|
rifatseker
3. Vites
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı rifatseker
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 30 Eylül 2010 Saat 12:16 |
|
İllaki doğrudur kim bugün internetin önüne geçebilir. Ama yinede göz önünde olmanın , realitenin de ayrı bir önemi ve getirdikleri var diye düşünüyorum. :)
|
|
|
|
![]() |
|
GökhaN
YÖNETİCİ
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 30 Eylül 2010 Saat 12:20 |
Peugeot Otomotiv A.Ş. sadece yapılanları beğenip böyle bir siteye sponsor olmadıktan sonra bizim bazı şeyleri abartmamızın bir anlamı olduğunu düşünmüyorum şahsen. ![]() |
|
![]() |
|
rifatseker
3. Vites
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı rifatseker
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 30 Eylül 2010 Saat 13:23 |
|
Aslında ağlamayana emzik yok diye bir sözde vardır. :) Peugeot'un bizi yada bir başka siteye destek olabilmesi için bizim de yapmamız gereken şeyler vardır diye düşünüyorum. Düşünülürse Google da arama yaptırdığımızda bir çok Peugeot ile ilgili forum sitesine ulaşmak mümkün ki sadece Türkiye değil bir çok ülkede , Türkiye için konuşacak olsak bile azımsanacak sayıda değil.
Diğerlerinden farklı olarak bu sitenin bir çok yararı , faydası , etkinliği var onu biliyorum. Ama yinede onlara göre bazı kıstaslar eksik olabilir düşüncesindeyim. Tabi bundan öncesinde Peugeot A.Ş. 'ye benzeri bir teklif götürüp götürülmediğini ve cevabının ne olduğunu bilmiyorum. Onun için de çok ta fazla yorum yapmak istemiyorum. Ama gönül isterdiki Avrupada'ki gibi olabilse Sponsor ya da en azından bazı zamanlarda destekçi olsalarda forum sayesinde bir çok insan daha fazla faydalı şeylere kavuşsa. Belki Peugeot A.Ş. ile direk olmayabilir ama bölgelerimizdeki büyük Peugeot bayilerine ilgilerini çekebilecek bir şeyler sunabilirsek en azından bölgesel olarak bizlerinde onlardan farklı kolaylıklar almamızı sağlayabilir. Belki bu sayede daha fazla ses getirebilir. Diye de düşünmüyor değilim. :) Ayrıca internetten biraz baktımda :) Peugeot Sponsorluk ve Çözüm Ortaklıkları Sorumlusu es-la.facebook.com/isabel.salasmendez olarak geçiyor bende facebook yasaklı olduğu için bakamadım. Ama en azından yol göstermesi için kabul eder ise konuşabiliriz. :) Aslında hazır konu açılmışken söylemek istediğim bir şey daha var idi. Sitemizin sponsorları haricinde insanların gidip hizmet alıp memnun kaldığı yerleri yazıp çizebileceği bir forum konusu daha açabiliriz. Aynı zamanda gidilen bu yerlere giden kişiler yada bölge temsilcileri aracılığı ile teklif götürülerek site adına farklı indirim ve uygulamalar alınmasını sağlayabiliriz. Tabi bunun artıları ve eksileride tartışılması lazım. Ben beğenirim sen beğenmezsin gibi. " Örnek Adanada Cenmax alarm taktırdım Şu kadara konuştum anlaştım güzel bir yer tavsiye ederim. Ve sonrasında site için görüştüm ve bundan sonra bu sitenin adını veren herkes % 5-10 indirim alabilecek gibi. " Tabi bu örnek daha farklı olabilir olabilir , yada hiçte olmayabilir. Düzenleyen rifatseker - 30 Eylül 2010 Saat 13:43 |
|
|
|
![]() |
|
GökhaN
YÖNETİCİ
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 30 Eylül 2010 Saat 13:56 |
Foruma girenler sadece forumu biliyor p.t. forumdan ibaret değilki özel sitemizde var. Dev Galerimizde var. Eksiklerimizide tamamlıyoruz. Şuan kendi sponsorlarımızlada gayet güzel bir şekilde devam ediyoruz, Bu saatte sonra destekde beklemiyoruz zaten. Sadece bazı şeyleri izlemek hoş değil Fuar zamanı 2009 senesinde birçok plaza müdürlerine davetiye gönderdik geri dönüşümü az oldu. Peugeot Otomotiv A.Ş. son yapılan peugeot sport rally girişimi hariç hiçbir yer ile uğraşmıyor Türkiye' de yapılan tanıtım ve Club ürünleri bile yok denicek kadar az, plazalar kendileri yaptırıyor ürünleri ve reklamlarını. Yurt dışından' da çok büyük bir baskı gelmezse Peugeot en basit örnekle Honda gibi, marka değerini yükseltmeye çalışan değerlere sahip çıkmıyor. O memnun kalınan yer ayaklarıda geneli yalan dolan sadece kendi reklamlarını yapmak maksatları, % 5 % 10 lar zaten genelde gerçekten yapılırsa çok cuzzi bir miktar tutuyor aksi halde önce bindirme sonra indirme oluyor. Onlar boş iş benim gözümde. |
|
![]() |
|
rifatseker
3. Vites
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı rifatseker
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 30 Eylül 2010 Saat 14:00 |
|
Anladım Gökhan , tabi ki doğrudur daha uzun zamandır sonuçta bu işlerin içindesiniz ama en azından düşünmekte yapmanın yarısı olduğu için bir şeyleri söylemek te istedim. Bilmiyorum ama dürüst insanların da var olduğuna inanıyorum. Mesela bu forumda bu insanlara rastlamak için de çok çaba göstermemize gerek yok :))
|
|
|
|
![]() |
|
GökhaN
YÖNETİCİ
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 30 Eylül 2010 Saat 14:06 |
2002 yılından beri internet işleriyle 2007 yılından beri Peugeot ile ilgileniyorum. Kendi çapımda neyin ne olduğunu çoğu kişiden iyi biliyorum. Emeklerimizdende başkasının bedel ödemeden faydalanmasını istemiyorum. Şuan bulunduğumuz yer iyi ve daha iyi yerlere gelicez hep beraber inşallah. |
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||