|
|
otomatik şanzuman tamircileri |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
famekontor
1. Vites
29 - Ocak - 1968 Kayıt Tarihi: 01 Eylül 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 46 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı famekontor
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Konu: otomatik şanzuman tamircileriGönderim Zamanı: 06 Nisan 2012 Saat 14:31 |
|
cümleten hayırlı cumalar
aracım 2002 model 206 otomatik vites vites gecişlerinde yaklaşık 5 aydır problem var benim vuruntu yapıyor özellikle şehir içinde çok belli oluyor yaklaşık 2 ay önce selenoid valfler değiştirdim fakat ustadanmı bilmiyorum hiç bir değişkillik olmadı aracı artık satmaya karar verdim benden çok para yiyor :) ama aracı satamayada kıyamıyorum çünkü a- z ye herşeyini yaptırdım sadece vuruntu problemi kaldı ben amasyadayım samsun bana yakın tanıdınız bildiniz samsundan usta varsa yarın oraya götürmeyi düşünüyorum yardım ederseniz çok sevinirim |
|
![]() |
|
monur
2. Vites
09 - Nisan - 1974 Kayıt Tarihi: 03 Nisan 2011 Konum: Balıkesir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 498 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 06 Nisan 2012 Saat 15:01 |
|
Yağı ve selonoidleri değiştiyse 1 şeye bakmak lazım 1- yağ seviyesi doğrumu? 2-basınç sensörü. Her ikisi de çok pahalı değildir 100 TL yada az üzeri bir maliyeti var.
|
|
|
2003 Peugeot 206 1,6 16v BVA 5P Şeytan kırmızı
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||