Peugeot Türkiye Forumları
Pejo.Com.TR Peugeot Yedek Parça
www.pejo.com.tr
Anasayfa Anasayfa >PEUGEOT TURKEY FAN CLUB GENEL >Haberler
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Peugeot Türkiye'de Yerlileşmek İstiyor !
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Peugeot Türkiye'de Yerlileşmek İstiyor !

 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Peugeot Türkiye'de Yerlileşmek İstiyor !
    Gönderim Zamanı: 28 Mayıs 2008 Saat 00:55

Temmuz'da Türkiye'ye gelmesi beklenen yeni Peugeot 308 SW modelinin tanıtımı Sardunya Adası'nda gerçekleştirildi. Peugeot yetkilileri,ilginç ve iddialı açıklamalarda bulundu.



Peugeot'nun önemli ve en çok satılan modellerinden biri olan 308'in SW versiyonu tanıtıldı. Temmuz'dan itibaren 1.6 HDI modeli Türkiye satışa sulunacak olan 308 SW'nin 1.6 benzinli modelinin ise yıl sonuna kadar gelmesi bekleniyor.


'PAZARA GÜVENİYORUZ'

Peugeot Türkiye Pazarlama Direktörü Dominique Hanotaux, 308 SW'nin lansmanında, TAKVİM'e ilginç ve önemli açıklamalarda bulundu. Şu anda Türkiye'de Karsan ve Tofaş ile 2 önemli ortaklık yaptıklarını söyleyen Hanotaux, güçlü ortaklara sahip olmasının PSA'nın bir politikası olduğunu ifade etti. Hanotaux, Karsan ile sözleşmeyi uzatarak Partner Orijin modelini hem Türk hem de yabancı pazarlara satacaklarını kaydetti. Tofaş'la Bursa'da ürettikleri ticari araç Bipper'in satışlarından memnun olduklarını anlatan Hanotaux, Peugeot'nun Türk pazarına güvendiğini ve bu pazarda amacının 'yerlileşmek' olduğunu vurgularken, Peugeot'nun gelecekte yeni yatırımlara imza atabileceğini belirtti. Hanotaux, Doğu Avrupa'da kurulması planlanan motor fabrikası projesinden söz ederken, "Gelişmeleri merakla bekliyoruz" dedi. Peugeot'nun Türkiye'de pazar payı sıralamasında hedefleri doğrultusunda ilerlediğini söyleyen Hanotaux, "Binek araçlarımızın imaj notu çok yüksek. Ticari araç pazarında kendimizi geliştiriyoruz" diye konuştu.



308'in gözü ikincilikte


SW'nin satış fiyatı henüz açıklanmasa da 308'in biraz üzerinde olacağı tahmin ediliyor. Peugeot yetkilileri, 308'in bulunduğu C1 hatcback segmentinde şu anda 3'üncü sırada bulunan Peugeot 308'in, SW satışlarıyla ikinciliğe çıkacağını belirtiyor. Altı ileri vitesli Peugeot 308 SW'nin birçok önemli özelliği bulunuyor. Bunların başında da cam tavanı geliyor. Cam tavan güneş ışığını içeriye yansıtmadığı gibi, çelik kadar da güçlü bir özelliğe sahip. Özellikle dizel versiyonda yakıt tüketimi hayli düşük. 5 ve 7 koltuk özelliği olan 308 SW'de çok büyük bir bagaj hacmi de bulunuyor. Çıkacak herhangi bir yangında GPRS'le otomatik olarak ilgili birimlere haber verme özelliği de yer alıyor.
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Mayıs 2008 Saat 14:17
paylaşım için teşekkürler
 
Yukarı Dön
sinan-s Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008
Konum: Bostancı/S VRJ
Durum: Aktif Değil
Mesajlar: 2643
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı sinan-s Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Mayıs 2008 Saat 18:35
paylaşım için saol..
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07
Copyright ©2001-2024 Web Wiz Ltd.
Peugeot Türkiye Forumları PEUGEOT TÜRKİYE FORUMLARINDA SON 20 KONU
Peugeot Türkiye Fan Club Gündem      
konu icon Peugeot Yedek Parça
konu icon Peugeot 206 1.4 xr 2000 model arabam var son mesaja git 392 0 Muhammet Safa07
konu icon BENZİN VE ATEŞLEME ROLESİ son mesaja git 725 2 Emirhno6
konu icon 1.4 dizel rolanti de klima devrete girip cikma son mesaja git 230 0 heavyburak26
konu icon Bagaj açılmıyor son mesaja git 1470 0 206cc57
konu icon Rifter Gt 2025 tavan lambası son mesaja git 1082 0 Fero13
konu icon 208/207/301 arasinda kaldim son mesaja git 13519 1 aliysnm
konu icon Peugeot 207 Eng Man system Faulty son mesaja git 3467 2 Oğuzhan207
konu icon ENG man system faulty - Hatası (Resimli) son mesaja git 22076 17 Oğuzhan207
konu icon 206 GTI ATEŞLEME PROBLEMİ son mesaja git 1976 0 Emirhno6
konu icon Marş bastığım anda fan açıyor son mesaja git 5466 3 Yunus58
konu icon Pegouet 306 1.8 XR 16 v 1998 son mesaja git 1822 0 Yunus58
konu icon 1.8 XR Usta son mesaja git 8517 1 Yunus58
konu icon 106 gti vites çubukları son mesaja git 17353 2 SerkanPinar
konu icon Mazotta su var uyarisi son mesaja git 12544 5 407aziz
konu icon Klima yönlendirme son mesaja git 3707 2 Ayhan1126
konu icon 306 rolanti problemi son mesaja git 2951 10 yasarseri
konu icon 206 ya kaput amortisörü nasıl yapılır son mesaja git 25199 6 anaykh
konu icon 301 ekranını 2008e takmak son mesaja git 1999 0 tarhansmt
konu icon 2008 motor arıza ışığı uyarısı son mesaja git 2589 1 GökhaN
konu icon peugeot 308 t9 hayalet ekran son mesaja git 3070 1 GökhaN
Bizi Takip Edin    Facebook Instagram

Bu ayki En Aktif 10 Üye 2025 KASıM EN AKTİF 10 ÜYE
Üye Mesaj
heavyburak26 1
Sarı37 1
Emirhno6 1
Muhammet Safa07 1
Fero13 1
206cc57 1
Bu ayki En Aktif 10 Üye FORUM YETKİLİLERİ
Üye Adı Yetki
GökhaN YÖNETİCİ
sonerkyl MODERATÖR
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır.
Peugeot Turkey Fan Club © 2008 - 2025
“İnsanların en hayırlısı, insanlara faydalı olandır.“ H.Ş.

Peugeot Forum English