|
|
kalorifer peteği |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
mustafa142434
1. Vites
Kayıt Tarihi: 26 Aralık 2011 Konum: bolu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı mustafa142434
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Konu: kalorifer peteğiGönderim Zamanı: 26 Aralık 2011 Saat 14:12 |
|
merhaba arkadaşlar peugeot 206 x design 2005 model bir aracım var. kalorifer peteğinde sıkıtı var su akıtıyor. kalorifer peteğini değiştirirken gövde sökmek zorunlumudur. başka bir alternatifi yokmudur. birde değiştirmeden sadece bu radyatörcülerde ssatılan tozlardan koysam çatlğı kapatabiilir mi. yardımcı olursanız sevinirim teşekkür ederim
|
|
|
mustafa
|
|
![]() |
|
yavuz25
1. Vites
Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Dünya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2296 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 26 Aralık 2011 Saat 14:16 |
|
o çatlak kapatma tozları işe yarıyor ancak denemek lazım.Çatlağın boyutunu bilmeden konuşmak yanlış olur.Pedalların ordan söküp biri yapmıştı geçen.Belkide sizdede öyledir.
|
|
![]() |
|
koliva
YÖNETİCİ
P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 26 Aralık 2011 Saat 14:20 |
|
Kalorifer peteginde catlak oldugunu nasil anladiniz?
Oncelikle teshisi iyi koymak gerekiyor. Genellikle ek yerinden kacirir. Eger oyleyse asagidaki dokuman isinizi gorecektir. Eger gercekten kalorifer peteginde ise konsolun sokulup sokulmemesi bildigim kadari ile modeline gore degisiyor. http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=20250&title=soutma-suyunun-aracn-%DDine-szmas-problemi |
|
![]() |
|
sinan0343
1. Vites
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı sinan0343
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 29 Aralık 2011 Saat 00:50 |
|
mustafa aynı sorun benim arabadada oldu. ben gövdeyi sökmeden yaptırdım.yapılabiliyor ama ustasını bulmak gerek..130 tl
|
|
![]() |
|
mustafa142434
1. Vites
Kayıt Tarihi: 26 Aralık 2011 Konum: bolu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı mustafa142434
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 29 Aralık 2011 Saat 12:03 |
|
kardeşim senin arabada peugeot 206 mı çünkü boluda kki ustalara gittim. gövde açılmadan yapılamaz diyorlar.
|
|
|
mustafa
|
|
![]() |
|
sinan0343
1. Vites
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı sinan0343
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 30 Aralık 2011 Saat 01:15 |
|
evt peugeut 206 x-design 2005 model aynı araba.benim ustamda dedi bana başka biyere gitsen gövdeyi sökerlerdi diye.. bence sor araştır bulamazsan ben kütahyadayım gel yaptıralım burda.
|
|
![]() |
|
semih
2. Vites
Kayıt Tarihi: 14 Şubat 2011 Konum: kahramanmaraş Durum: Aktif Değil Mesajlar: 321 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 30 Aralık 2011 Saat 01:50 |
|
pedalların ordan bi yerden söküp yapılabiliyor.aracın ğöğsünü söktürmeyin.saygılarımla.
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||