| 
  | 
206 gti antifiriz | 

Yanıt Yaz  
   | 

| Yazar | |

scorpions_64  

1. Vites  
   25 - Şubat - 1983 Kayıt Tarihi: 11 Ekim 2010 Konum: Uşak Durum: Aktif Değil Mesajlar: 275  | 

Mesaj Seçenekleri
    Yanıt Yaz 
     Alıntı scorpions_64 
     Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.  
      Teşekkür(0)
      Alıntı   Cevapla

Konu: 206 gti antifirizGönderim Zamanı: 12 Kasım 2011 Saat 11:25  | 

| 

Arkadaşlar herkese merhaba, aracıma antifiriz koymam gerekiyo, radyatörün içindeki suyu komple nasıl boşaltırım? motora giden su borusunu sökerek mi? yoksa radyatörün yanlarında varmı musluk gibi bişi?

| 
 |
| 

206 gti 2.0 2000

| 
 |
![]()  | 
 |

Guests  

MISAFIR  
    | 

Mesaj Seçenekleri

Teşekkür(0)
      Alıntı   Cevapla

Gönderim Zamanı: 12 Kasım 2011 Saat 12:22 | 

| 

benim arabada karbüratörün sol alt tarafında musluk gibi bişey var oradan su boşalıyor muhtemelen seninkide öyledir diye tahmin ediyorum ama en sağlıklısı git bir yere usta değiştirsin hava yapma olasılı var hepsini boşaltıktan sonra...

| 
 |
![]()  | 
 |

scorpions_64  

1. Vites  
   25 - Şubat - 1983 Kayıt Tarihi: 11 Ekim 2010 Konum: Uşak Durum: Aktif Değil Mesajlar: 275  | 

Mesaj Seçenekleri
    Yanıt Yaz 
     Alıntı scorpions_64 
      Teşekkür(0)
      Alıntı   Cevapla

Gönderim Zamanı: 12 Kasım 2011 Saat 15:16 | 

eyvallah kardeşim öyle bari yapaılm riske girmeye gerek yok  | 
 |
| 

206 gti 2.0 2000

| 
 |
![]()  | 
 |

Guests  

MISAFIR  
    | 

Mesaj Seçenekleri

Teşekkür(0)
      Alıntı   Cevapla

Gönderim Zamanı: 12 Kasım 2011 Saat 16:34 | 

| 

antifirizi koydururken usta bu daha ucuz desede siz en kalitelisini kullanın.benim arabanın antifirizi kırmızı sizinkide kırmızıysa sakın yeşil antifiriz koymayın .

| 
 |
![]()  | 
 |

Üçyüzaltı  

1. Vites  

18 - Eylül - 1988 Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2011 Konum: ÇORUM Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1454  | 

Mesaj Seçenekleri
    Yanıt Yaz 
     Alıntı Üçyüzaltı 
      Teşekkür(0)
      Alıntı   Cevapla

Gönderim Zamanı: 12 Kasım 2011 Saat 16:37 | 

| 

Bu antifiriz öncesi benim araba komple su çıktı  

antifirizi koyduk nerde pas varsa söktü arızalar çıktı 
    | 
 |
![]()  | 
 |

scorpions_64  

1. Vites  

Mesaj Seçenekleri
    Yanıt Yaz 
     Alıntı scorpions_64 
      Teşekkür(0)
      Alıntı   Cevapla

Gönderim Zamanı: 13 Kasım 2011 Saat 21:11 | 

sanayiye gitmeye üşendim,   daha doğrusu dükkanın orda park yeri buldum ve aracı park ettim birdaha park bulamam diye ve  birazda hava soğuktu o yüzden gitmedim ve kendim ilave etmeye karar verdim. araca daha önce ne tür antifiriz koydum hatırlamıorum ama yeşil antifiriz ilave etmek için kapağı açıp ilave etmeye başladım, birde ne göreyim bizim su deposunda su kalmamış hayretler içinde 2 litre kadar ilave ettim. yarında diğer kalanını ilave ederim artık. ya bu su kalmayınca hararet yapmaz mı? birde baktım su kaçıran bi yerde yok gibi? | 
 |
| 

206 gti 2.0 2000

| 
 |
![]()  | 
 |

scorpions_64  

1. Vites  

Mesaj Seçenekleri
    Yanıt Yaz 
     Alıntı scorpions_64 
      Teşekkür(0)
      Alıntı   Cevapla

Gönderim Zamanı: 13 Kasım 2011 Saat 21:12 | 

![]()  | 
 |
| 

206 gti 2.0 2000

| 
 |
![]()  | 
 |
    Yanıt Yaz  
   | 
  |
| Forum Atla | Forum İzinleri  ![]()  Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma  | 

| 

Bizi Takip Edin   

| 
	|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||