| 
  | 
Benzin ibresi | 

Yanıt Yaz  
   | 

| Yazar | |

tlp  

2. Vites  

26 - Eylül - 1985 Kayıt Tarihi: 11 Ekim 2011 Konum: İzmit/Kartepe Durum: Aktif Değil Mesajlar: 407  | 

Mesaj Seçenekleri

Teşekkür(0)
      Alıntı   Cevapla

Konu: Benzin ibresiGönderim Zamanı: 14 Ekim 2011 Saat 20:19  | 

| 

Arkadaslar bendeki arac tuplu. Gaz ile yolculuk ettigimde benzin ibreside sanki benzin ile gidiyormus gibi dusuyor. Sanirim beyin anlik yakit tuketimibe gore ibreye komut veriyor o yuzden sabiyorum. Peki bu ireyi normale dondurme ,resetleme,formatlama gibi bir detay varmidir. Megane 2 kullanicisiyim diger bir yandan. Ayni durum ondada var fakat onun ekrani resetleniyor. Acaba 206 da bu varmi?

| 
 |
![]()  | 
 |

black_rock  

1. Vites  

09 - Mart - 1984 Kayıt Tarihi: 29 Mart 2011 Konum: KONUM Durum: Aktif Değil Mesajlar: 343  | 

Mesaj Seçenekleri
    Yanıt Yaz 
     Alıntı black_rock 
     Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.  
      Teşekkür(0)
      Alıntı   Cevapla

Gönderim Zamanı: 14 Ekim 2011 Saat 20:29 | 

| 

aynı sorun bendede var .

| 
 |
| 

206 X-Line 2004 benzin+lpg

| 
 |
![]()  | 
 |

woshborn  

1. Vites  
   03 - Mart - 1984 Kayıt Tarihi: 03 Nisan 2011 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 82  | 

Mesaj Seçenekleri

Teşekkür(0)
      Alıntı   Cevapla

Gönderim Zamanı: 14 Ekim 2011 Saat 21:29 | 

| 

Psa modül bu işi çözer ben brc serviste takmıştım aracı her çalıştırdığımda ibre gerçek değeri gösteriyor yada başka çözüm ise depon yarıda olacak  aracı her çalıştırdığında ibre resetler kendini 

yada Paşa CeColi bulacaksın forumda  
   ![]()  | 
 |
| 

Seni o kadar hayal ettim ki artık bir hayalsin… 

Peugeot 207 2Tronıc 90 Hp 1.4 2010 Siyah BRC  | 
 |
![]()  | 
 |

Ako06  

1. Vites  
   24 - Ocak - 1991 Kayıt Tarihi: 26 Şubat 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 136  | 

Mesaj Seçenekleri

Teşekkür(0)
      Alıntı   Cevapla

Gönderim Zamanı: 15 Ekim 2011 Saat 00:01 | 

| 

Normal bir durum. aracın doğasında lpg olmadıgından arac benzinden gittiğini sanıyor. Düzeliyor kendisi. ama her kontagı açıp kapattıgınızda değil. Tabi ustalar daha iyi bilir forumda ki..

| 
 |
![]()  | 
 |

maestro  

2. Vites  

28 - Haziran - 1983 Kayıt Tarihi: 26 Mart 2011 Konum: malatya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 413  | 

Mesaj Seçenekleri

Teşekkür(0)
      Alıntı   Cevapla

Gönderim Zamanı: 15 Ekim 2011 Saat 00:48 | 

| 

Çok ilginç bi durum ilk defa duyuyorum :)))) şaka 

kardeş forumda yada google aratsan peugeot benzin ibresi diye karşına onlarca sonuç çıkacaktır 
    | 
 |
| 

Kem âlât ile kemâlât olmaz...

| 
 |
![]()  | 
 |

tlp  

2. Vites  

26 - Eylül - 1985 Kayıt Tarihi: 11 Ekim 2011 Konum: İzmit/Kartepe Durum: Aktif Değil Mesajlar: 407  | 

Mesaj Seçenekleri

Teşekkür(0)
      Alıntı   Cevapla

Gönderim Zamanı: 15 Ekim 2011 Saat 01:01 | 

| 

Megane 2 de boyle bir uygulama var resetleniyoda acaba peugeot da varmi acaba diye merak ettim. Gaz bitince benzin varmi yokmu bilmemiyorum stres basiyo :)) neyse sagolun ben gidip bi lpg taktirdigim yere sorayim

| 
 |
![]()  | 
 |

maestro  

2. Vites  

28 - Haziran - 1983 Kayıt Tarihi: 26 Mart 2011 Konum: malatya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 413  | 

Mesaj Seçenekleri

Teşekkür(0)
      Alıntı   Cevapla

Gönderim Zamanı: 15 Ekim 2011 Saat 01:09 | 

| 

kardeş benzini yarım deponun üzerinde tutunca sorun kalmadığını duymuştum bi dene istersen 

| 
 |
| 

Kem âlât ile kemâlât olmaz...

| 
 |
![]()  | 
 |
    Yanıt Yaz  
   | 
  |
| Forum Atla | Forum İzinleri  ![]()  Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma  | 

| 

Bizi Takip Edin   

| 
	|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||