|
|
206 sol sinyal takılı kalıyor bazen |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
Guests
MISAFIR
|
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Konu: 206 sol sinyal takılı kalıyor bazenGönderim Zamanı: 23 Haziran 2011 Saat 14:12 |
|
Arkadaşlar forum içerisinde aradım ama bulamadım.
Sorum biraz uzun ama tecrubeli arkadaşların yardımını bekliyorum. 2000 model 206 XT 5kapı 1.6 arcımda sıralı sistem Atiker LPG var. Aracımdan çok memnunum fakat geçenlerde uzun yolda araç sollarken sol sinyali yaktım, aracı solladıktan sonra sinyal kolundan sinyali söndürmeme rağmen sinyal yanık kaldı ve hiç sönmedi. Yolda olduğum için ve yetişmem gereken bir yer olduğu için durmadım ave yola devam ettim. 5-6dakika sonra kendiliğinden söndü ve herşey normale döndü. İşim bitince tecrubeli ustalara sordum, bilgisayara bağladık, merkezi kilit hatası çıktı. Elektrikçiye götürdüm, durumu anlattım. merkezi kilit beyninde sorun vardır dediler. Tekrar yapacak olursa getir dediler. Tekrar yaptı. Hemen elektrikçiye götürdüm, Ön far içindeki sol sinyal ampulünü çıkartıp ara kablosuyla şase yaptırdı, sinyal söndü ve herşey normale döndü. Şoklama yaptığını söyledi ve uzun bir süre bu arızayı yapmaz dedi. Tekrar yapacak olursa merkezi kilit beynini söküp içini temizleyeceğiz, 1gün sürer dediler. Yakın çevremde Peugeot yetkili servisi yok. (işsiz olduğum için maddi durum da sıkıntılı) Sinyalin takılı kalmasının sebebi nedir? Sizce ne yapmam gerekiyor? |
|
![]() |
|
Guests
MISAFIR
|
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 23 Haziran 2011 Saat 14:18 |
|
dostum sorun çözülmüş ya bence birşey yapmana gerek yok
|
|
![]() |
|
Guests
MISAFIR
|
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 23 Haziran 2011 Saat 14:22 |
sorun şimdilik çözüldü ama ileride tekrar takılı kalmasından veya daha büyük sorun açmasından korkuyorum. |
|
![]() |
|
Guests
MISAFIR
|
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 23 Haziran 2011 Saat 14:23 |
|
yok bendede olmuştu yıllar önce şasu yaptılar bidaha tekrarlamadı
|
|
![]() |
|
koliva
YÖNETİCİ
P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 23 Haziran 2011 Saat 14:56 |
|
Hangi mantikla sase yapiyorlar?
|
|
![]() |
|
Guests
MISAFIR
|
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 23 Haziran 2011 Saat 14:59 |
Şase yapmak iyi bişey değil bence de ama işi bilen iyi bir usta bulmak da çok zor. |
|
![]() |
|
tarkankarabas
1. Vites
19 - Haziran - 1974 Kayıt Tarihi: 15 Nisan 2011 Konum: ist. çatalca Durum: Aktif Değil Mesajlar: 45 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı tarkankarabas
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 29 Ağustos 2011 Saat 20:45 |
|
benim araçta da buna benzer bir şey var: sol sinyal kafasına göre devreye giriyor. kola dokununca duruyor. ama sonra kafasına göre bir zamanda takrar yanmaya başlıyor. sinyal kolunda problem olabilir diye düşünüyordum ama şimdi kafam karıştı. istanbul avrupa yakasında özellikle çatalca avcılar arası yaptırabileceğimiz yer var mı servis harici :)
|
|
|
2000 peugeot 206 1.4 xr otomatik kırmızı
atiker fast lpg |
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||