|   | 
 | 
| Pejo 206'nın Sola Çekme | 
| Yanıt Yaz   | 
| Yazar | |
| fahrikem   1. Vites     09 - Ekim - 1980 Kayıt Tarihi: 29 Kasım 2010 Konum: KÜTAHYA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 80 |  Mesaj Seçenekleri  Teşekkür(0)  Alıntı  Cevapla  Konu: Pejo 206'nın Sola Çekme Gönderim Zamanı: 17 Mart 2011 Saat 08:21 | 
| 
   Arkadaşlar araçım sola çekiyor bununla alakalı bilgisayarlı rot balans yapan bir yerde rot balans ayarı yaptırdım usta rot-balansın iyi olduğunu söyledi, üstüne üstlük sıfır 4 lastik aldım taktırdım ama hala sola çekme devam ediyor sebebi ne olabilir.
    | |
|  | |
| Guests   MISAFIR     |  Mesaj Seçenekleri  Teşekkür(0)  Alıntı  Cevapla  Gönderim Zamanı: 17 Mart 2011 Saat 08:28 | 
| lastıgın ne marka??? bazı dusuk kalıte lastıkler bazen sıkıntı cıkarabılıyorlarda ondan sordum...lastıgın havası ınık olursada cekme yapar dıyecegım. ama herhalde ınıkte olmasa gerek lastıkcı kontrol etmıstır yanı :)) | |
|  | |
| koliva   YÖNETİCİ     P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |  Mesaj Seçenekleri  Teşekkür(0)  Alıntı  Cevapla  Gönderim Zamanı: 17 Mart 2011 Saat 08:33 | 
| 

iki taraftaki lastik hava basinclarinin birbirinden farkli olmasi bir neden olabilir. Bunun yaninda on fren sisteminden de kaynaklaniyor olabilir.  Eger oyle bisey varsa 15-20 dakika aracinizi surun ve sonra inip disklere elinizle dokunun(dikkat edin elinizi yakmayin) ve iki taraftaki sicaklik farkini hissetmeye calisin. Eger varsa sicaklik farki, problem frenlerdendir. 
 Düzenleyen koliva - 17 Mart 2011 Saat 08:35 | |
|  | |
| fahrikem   1. Vites     09 - Ekim - 1980 Kayıt Tarihi: 29 Kasım 2010 Konum: KÜTAHYA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 80 |  Mesaj Seçenekleri  Teşekkür(0)  Alıntı  Cevapla  Gönderim Zamanı: 17 Mart 2011 Saat 09:00 | 
| 
   Lastikler Lassa miratta basınçlar aynıdır heralde
    | |
|  | |
| Guests   MISAFIR     |  Mesaj Seçenekleri  Teşekkür(0)  Alıntı  Cevapla  Gönderim Zamanı: 17 Mart 2011 Saat 09:16 | 
| 
   V desenli lastiklerde bu hatayı  yaptığını biliyorum.
    | |
|  | |
| koliva   YÖNETİCİ     P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |  Mesaj Seçenekleri  Teşekkür(0)  Alıntı  Cevapla  Gönderim Zamanı: 17 Mart 2011 Saat 09:24 | 
| 
 Ben yine de gidip tekrar kontrol etmenizi oneririm. Gozden kacmis olabilir. | |
|  | |
| axi206   2. Vites     01 - Ocak - 1984 Kayıt Tarihi: 04 Mart 2011 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 172 |  Mesaj Seçenekleri  Teşekkür(0)  Alıntı  Cevapla  Gönderim Zamanı: 17 Mart 2011 Saat 15:18 | 
| 
   jantta egrılık olabılır. benım 1 jantım egrılmıs(eskı sahıbındeyken), rulmanı bozmus.160 tl para verdım arka teker poryası aldım :@ tornacı hallettı 20 tl ye jantı duzellttı. | |
|  | |
| hasretgönül   2. Vites     Kayıt Tarihi: 22 Şubat 2011 Konum: samsun Durum: Aktif Değil Mesajlar: 363 |  Mesaj Seçenekleri Yanıt Yaz Alıntı hasretgönül Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.  Teşekkür(0)  Alıntı  Cevapla  Gönderim Zamanı: 17 Mart 2011 Saat 16:02 | 
| 
   benim aracımda da benzer bi problem var. çözüm bulamadım.arkadaşlar çözüm bulup yazarsa ben de çok memnun olurum
    | |
| 
     A
     | |
|  | |
| dukenukem82   2. Vites     04 - Aralık - 1982 Kayıt Tarihi: 14 Ekim 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 887 |  Mesaj Seçenekleri Yanıt Yaz Alıntı dukenukem82 Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.  Teşekkür(0)  Alıntı  Cevapla  Gönderim Zamanı: 17 Mart 2011 Saat 17:03 | 
| 
   yol eğimi , lastik basıncı , jant eğriliği , direksiyon boşluğu , yay eğriliği herşey olabilir . 
    | |
|  | |
| masumserseri   1. Vites     Kayıt Tarihi: 28 Ocak 2011 Konum: GÜNGÖREN/İST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 361 |  Mesaj Seçenekleri Yanıt Yaz Alıntı masumserseri Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.  Teşekkür(0)  Alıntı  Cevapla  Gönderim Zamanı: 17 Mart 2011 Saat 19:57 | 
| 
   bence frenlerden olabılır.frenlerı kontrol ettır
    | |
| 
     2009 FİESTA TDCİ STİL PAKET
     | |
|  | |
| 3rkans   2. Vites     01 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 28 Eylül 2010 Konum: Mersin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 356 |  Mesaj Seçenekleri  Teşekkür(0)  Alıntı  Cevapla  Gönderim Zamanı: 17 Mart 2011 Saat 22:14 | 
| 
   Jantta bi eğilme olabilir yada usta tam ayar yapamamış olabilir.
    | |
| 
     206 X-line the Orginal Mersin | |
|  | |
| Yanıt Yaz   | |
| Forum Atla | Forum İzinleri   Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma | 
| Bizi Takip Edin    

| |||||||||||||||
| İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. | |||||||||||||||