|   | 
 | 
| 2004 206 X-LİNE 1.4 BENZİN 5K KAÇ VALF? | 
| Yanıt Yaz   | 
| Yazar | |
| pejoz   1. Vites     Kayıt Tarihi: 03 Şubat 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |  Mesaj Seçenekleri  Teşekkür(0)  Alıntı  Cevapla  Konu: 2004 206 X-LİNE 1.4 BENZİN 5K KAÇ VALF? Gönderim Zamanı: 03 Şubat 2011 Saat 04:05 | 
| Merhaba arkadaşlar yeni aldığım 2004 206 x-line 1.4 benzinli 5k aracımın kaç valf olduğunu nasıl öğrenebilirim..bi tanıdığım hava filtresinin hortumunu değiştirip turbo sesi (üfleme) alabileceğimi söyledi bu sadece 16 valf araclarda sağlıklı olabiliyormuş.kendisi 8v clioda deneyip az eğimli bir rampada 1.vitese düşme noktasına geldiğinde düzeltmiş bu olayı yardım ederseniz sevinirim. | |
| 
     çirkin kadın yoktur az vodka vardır.
     | |
|  | |
| darkred   1. Vites     Kayıt Tarihi: 14 Nisan 2010 Konum: Eskişehir.. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 49 |  Mesaj Seçenekleri  Teşekkür(0)  Alıntı  Cevapla  Gönderim Zamanı: 03 Şubat 2011 Saat 06:59 | 
| 
   http://www.bilgievimiz.com/html/Otomobil-Dunyasi/206X-Line.htm Netten buldum google a yazsan seninde karşına cıkardı sanırım :) Aracın 8V...Sorun hakkında bir bilgim malesef yok...Acık hava filtresi takarsan kaliteli birşey alt devirlerin biraz canlanır önceden teklediğin yerde biraz daha rahat toparlatırsın arabanı arkadaşında olduğu gibi :) | |
| PA GTI | |
|  | |
| Yusuf Tekoglu   2. Vites     22 - Ocak - 1992 Kayıt Tarihi: 27 Aralık 2010 Konum: Çamlıca Durum: Aktif Değil Mesajlar: 340 |  Mesaj Seçenekleri Yanıt Yaz Alıntı Yusuf Tekoglu Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.  Teşekkür(0)  Alıntı  Cevapla  Gönderim Zamanı: 03 Şubat 2011 Saat 12:44 | 
| 
   Bu siteye baktım yalnız benim 206 da X-line ama dizel burdaki bilgilere dizelemi ait yoksa benzinliyemi ?
    | |
| 
     Honda Gibi Gazlarım BMW Gibi Yanlarım... Mercedes Vito 112 CDI VIP 34 CTC 01 | |
|  | |
| Özgür   3. Vites     07 - Şubat - 1982 Kayıt Tarihi: 15 Ağustos 2009 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1664 |  Mesaj Seçenekleri  Teşekkür(0)  Alıntı  Cevapla  Gönderim Zamanı: 03 Şubat 2011 Saat 13:08 | 
| 
   dizel 8 v.benzinlide 8 v
    | |
| 
     206 feline 1.4 hdi 2006
     | |
|  | |
| Guests   MISAFIR     |  Mesaj Seçenekleri  Teşekkür(0)  Alıntı  Cevapla  Gönderim Zamanı: 03 Şubat 2011 Saat 14:08 | 
| 
   206 larda 1.4 16v motorunda kullanıldıgını duymustum. ama ben 206 larda hıc rastlamadım. 1 tane 307 de bılırım g-demır kardesımın aracından. bunun harıcınde 207lerde vardır kı kullanma fırsatımda oldu...
    | |
|  | |
| Yanıt Yaz   | |
| Forum Atla | Forum İzinleri   Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma | 
| Bizi Takip Edin    

| |||||||||||||||||||||||||||||||||
| İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. | |||||||||||||||||||||||||||||||||