|   | 
 | 
| 206 bagaj üstü yazı ölçüleri yardım | 
| Yanıt Yaz   | 
| Yazar | |
| kitay   2. Vites     Kayıt Tarihi: 21 Eylül 2009 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 183 |  Mesaj Seçenekleri  Teşekkür(0)  Alıntı  Cevapla  Konu: 206 bagaj üstü yazı ölçüleri yardım Gönderim Zamanı: 18 Ocak 2011 Saat 03:32 | 
| 
   selam arkadaşlar 2004 206 xt 1.4hdı aracımın bir süre önce degişiklik olsun diye bagaj üztündeki tüm logo yazıları  sökmüstüm şimdi takmak istiyorum ama  yanlış olmasın diye bana yazı logo ların ölçülerini verirseniz tekrardan yapıştırmak istiyorum  ilgi ve alakanız için şimdiden tesekkür ederim                                                   marka                                                                                                                                       pejo                     206hdı                                                                                                                                   
    | |
| 
      34 KİTAY 18
 2004 206 HDI XT | |
|  | |
| Yanıt Yaz   | |
| Forum Atla | Forum İzinleri   Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma | 
| 
 | Bizi Takip Edin    

| |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||