|
|
106 Quicksilver Saat Ayarı |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
Guests
MISAFIR
|
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Konu: 106 Quicksilver Saat AyarıGönderim Zamanı: 22 Ekim 2010 Saat 16:30 |
|
arkadaşlar aracımın saat ayarını yapamıyorum dijital gösterge var 2 adet ayar çubuğu var soldaki ile sadece km sıfırlayabiliyorum sağdaki ile gösterge ışık ayarı yapabiliyorum saatini bir türlü değiştiremiyorum yardım lütfen
|
|
![]() |
|
Onur
1. Vites
Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2009 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1305 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 22 Ekim 2010 Saat 16:55 |
|
sağdakini kullancaksın http://public.servicebox.peugeot.com/ddb/code/index_tr_tr.htm
|
|
|
2011 Renault Clio Extreme 1.6 16v BVA
|
|
![]() |
|
okankrgz
2. Vites
27 - Nisan - 1982 Kayıt Tarihi: 12 Mart 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 472 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 22 Ekim 2010 Saat 17:21 |
|
sağdakini sağa sola cevirerek ayar yapacaksın
|
|
|
Koceli/İZMİT
1982 |
|
![]() |
|
Guests
MISAFIR
|
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 22 Ekim 2010 Saat 17:36 |
|
teşekkür ederim dediğiniz gibiyse eğer benim sağ tuş bozuk gibi çünkü sağ sol yaptığımda saatte herhangi bir değişme olmuyor :(
|
|
![]() |
|
Guests
MISAFIR
|
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 22 Ekim 2010 Saat 17:54 |
|
Basılı tut bir müddet 12 ye kadar atıyo 24 saat olarak ayarlanmıyo sağ tarafa basılı tut degıstırmek ıcınde bas cek yap sağa sola ilkten bende cok cevırdım :Dbi işe yaramadı
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||