|
|
Ankara'da Pug servisi |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
b55can
1. Vites
Kayıt Tarihi: 27 Aralık 2009 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 65 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Konu: Ankara'da Pug servisiGönderim Zamanı: 25 Mart 2010 Saat 11:47 |
|
Arkadaşlar sanayide ustalardan artık bıkkınlık geldi, eski aracımında da bunda bilgisiz ustalardan uydurma çözümlerinden bi yeri yaparaken diğer tarafo bozmalarından bıktım,peugeot araçlarla daha yeni haşır neşir olmaya başlıyorum o yüzden servis ve usta bilgim ise hiç yok.
Sizden ricam peugeot ve özellikle 206 modelinden iyi anladığını düşündüğünüz servisleri söylemenizdir,zira yakın zamanda aracı bakıma sokmak istiyorum ön-takım, motor olsun iyi bir bakım yaptrmak istiyorum. Deneyimleri aktaracak ve öneride bulunacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler... |
|
![]() |
|
haruncoskun
3. Vites
Kayıt Tarihi: 13 Haziran 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1504 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı haruncoskun
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 25 Mart 2010 Saat 11:49 |
|
gündüzler peugeot murat usta
|
|
|
I Love my <font color=RED>H[/COLOR]onda
![]()
|
|
![]() |
|
bbcb
2. Vites
Kayıt Tarihi: 31 Aralık 2009 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 106 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 25 Mart 2010 Saat 14:48 |
|
murat usta iyidir ben bi kere gittim yanına işçiligi ve ilgilenmesi iyi |
|
|
peugeot sport
|
|
![]() |
|
canberk
2. Vites
Kayıt Tarihi: 27 Kasım 2009 Konum: kıbrıs/girne Durum: Aktif Değil Mesajlar: 156 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 25 Mart 2010 Saat 17:22 |
|
bende ankarada 100bin bakımı yaptırmayı dşünüyorum ya gündüzlerde yada vatan peugeot ra yaptırmayı düşünüyorum ikisi hakkındada iyi şeyler söylüyolar ikisine uyrayıp fiyat alınabilir
|
|
![]() |
|
b55can
1. Vites
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 26 Mart 2010 Saat 17:54 |
|
Aradaşlar yokmu başka tavsiye verebilicek tecrübelerini arkdarabilicek üyeler...
|
|
![]() |
|
b55can
1. Vites
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 26 Mart 2010 Saat 18:07 |
|
Mesela öz simge peugeot duyan bilen giden varmıdır?
|
|
![]() |
|
Onur
1. Vites
Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2009 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1305 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 26 Mart 2010 Saat 18:28 |
|
|
|
2011 Renault Clio Extreme 1.6 16v BVA
|
|
![]() |
|
GökhaN
YÖNETİCİ
KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11687 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 26 Mart 2010 Saat 18:28 |
|
forumlarımızda ankaralı üyelerin geneli gündüzler peugeot ya gidiyor. Çok fazlada yer aramanın anlamı yok bilindilk yer iyidir
|
|
![]() |
|
b55can
1. Vites
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 27 Mart 2010 Saat 00:30 |
|
:) güzel yorum
|
|
![]() |
|
canberk
2. Vites
Kayıt Tarihi: 27 Kasım 2009 Konum: kıbrıs/girne Durum: Aktif Değil Mesajlar: 156 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 27 Mart 2010 Saat 00:47 |
|
ewet forumdakilerin çoğu gündüzlere gidiyo buraya uğra bence bende ilk buraya uğramayı düşünüyorum abi kafana yatmazsa vatan peugot yada simge peugeot da uğrayabilirsin buralar içinde iyi şeyler duydum
|
|
|
SİYAH 206 GTİ
1985/KARABÜK CAN BERK GÜVEN |
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||