|
|
106 xr ve gti ön arka tampon ebatlarını bilenler.. |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
superyusuf
1. Vites
Kayıt Tarihi: 28 Kasım 2011 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 374 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı superyusuf
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Konu: 106 xr ve gti ön arka tampon ebatlarını bilenler..Gönderim Zamanı: 04 Temmuz 2013 Saat 08:42 |
|
gunaydın arkadaslar.bende 106 xr var ve arabamın kıçı havada.çirkin duruyo arkadan bakınca.tamam ön lip ile yay ile güzel.ama arkadan memnun değilim.tampon eki de hiç orjınal durmuyo bılıyorsunuz.ben sizden bir bilgi istiyorum.106 xr ve gti ön arka tampon ebatlarını bilen varsa yazabilir mi? ben xr araca gti tamponu takabilir miyim?uyar mı? takan var mı? resım koyabılır mı?
teşekkurler
|
|
![]() |
|
volkanC2
3. Vites
Kayıt Tarihi: 06 Şubat 2013 Konum: Bahçelievler Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1743 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 04 Temmuz 2013 Saat 09:20 |
|
ben bi tuningciye sordum bikaç gün önce telefonda görüştüm gti ön tampon uyar ama arkayı bilemiyorum biz yapmıyoruz dedi fiberden yapıyorlarmış. bende ön arka tampon ve dodik taktırıcam ama buradan bizim arabalarla ilgili pek bilgi çıkmıyor ilgilenilmiyor sanırım 106'lar ile. eğer tamponlarını değiştirme gibi bir niyetin varsa seninkilere ben talip olabilirim satmayı düşünürsen.
|
|
Citroën C2'm..''yakışıkLı'' 2004 SX 1.4i
|
|
![]() |
|
superyusuf
1. Vites
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı superyusuf
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 04 Temmuz 2013 Saat 09:25 |
|
volkan hocam.önce benım tampon bulmam lazım kı satabıleyım sana.bana önce arka gti tampon lazım.ebatları lazım kı.bende bıyerden alayım.boşa cıkanları sana vereyım.
|
|
![]() |
|
volkanC2
3. Vites
Kayıt Tarihi: 06 Şubat 2013 Konum: Bahçelievler Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1743 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 04 Temmuz 2013 Saat 09:27 |
|
e tabi canım tamponsuz gezecek halin yok :) inşallah tez zamanda bulursun hem sana iyi olur hem bana :) şuan sponsorumuzla görüşüyorum oradan da bi teklif alıcam şimdi
|
|
|
|
![]() |
|
superyusuf
1. Vites
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı superyusuf
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 04 Temmuz 2013 Saat 09:38 |
|
tamam...
|
|
![]() |
|
volkanC2
3. Vites
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 04 Temmuz 2013 Saat 10:40 |
|
gti tampon uyabilir dedi ancak dodik gözükmüyor dedi sponsor, bakalım ilerleyen günler neler gösterecek güzelleştirelim araçlarımızı inşallah gönlümüzce :)
|
|
|
|
![]() |
|
outlaw
3. Vites
Kayıt Tarihi: 13 Kasım 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2010 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 04 Temmuz 2013 Saat 13:10 |
|
volkan sen hala tampon bulamadın mı ??
sitede toplasan toplasan kaç 106 var ki ??
106 sorusu oldu mu elimden geldiğince cevaplıyorum ..
fiber tamponu kesinlikle tavsiye etmem arka tamponunda uyacağını sanıyorum sıkıntı olmaz diye düşünüyorum ama görüntü hoş olucağını sanmam birde gtı tamponlarının fiyatından umarım haberiniz vardır...
|
|
|
SHQIPTAR
1998 106 xs 1600 cc Laguna lip omp kule gergisi GTI jant 185/50/14 toyo proxes t1r |
|
![]() |
|
volkanC2
3. Vites
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 04 Temmuz 2013 Saat 14:15 |
ben tampon arayışına ara verdim bir süre :) daha doğrusu tam anlamıyla karar veremedim bir türlü o masrafa girsem miiii girmesem mi diye ama artık kesin kararımı verdim toplayacağım aracımı tamponlarımda eskidi iyice bakınca içimin açılması gerekiyor ama şuan arabam o durumda değil, tamponları değiştiricem kaputumu boyatıcam arka torsiyonları kaldırtıcam tavana muayeneden sonra film kaplanıcak kolçak bulucam vs. vs. niyetine girdim artık dönüşü yok :) çıkma da aramıyorum alıcam direk yeni tampon kararttım gözümü :) 106 ile ilgili her başlığın altında kesinlikle ismin var o konuda Allah razı olsun ama dediğin gibi 106 lar az pek ilgilenilmiyor o yüzden sanırım. birde gti tamponun fiyatı çok pahalı en iyisi orjinali bozmamak belkide :D
|
|
|
|
![]() |
|
superyusuf
1. Vites
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı superyusuf
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 04 Temmuz 2013 Saat 14:44 |
|
fiyatlar bıraz tuzlu ama bende bır bılene sorayım ıstedım.bılgı alısverısı yapmak ıstedım.
|
|
![]() |
|
can_elveren
1. Vites
Kayıt Tarihi: 02 Ocak 2014 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı can_elveren
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 12 Ocak 2014 Saat 20:40 |
|
benim aracımda 4 kapı xr öne gtı tampon takcam dediğin gibi fiyatlar biraz tuzlu sis farı 110 tl bitanesi ve arkaya 106 gtı tampon uyarmı dedm ustaya uydururuz dedi:):):)
|
|
![]() |
|
serdaralısan
1. Vites
Kayıt Tarihi: 14 Mayıs 2014 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 325 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı serdaralısan
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 08 Haziran 2015 Saat 15:48 |
|
can sıkıntısına eski yazıları okuyordum gözüme çarptı arkadaşlar tamponları değiştirdinizmi bendede mk1 xsi ilk kasa var dodikler flan var herşey tamam ama arka tampon değilde ön tampondan sıkıntım var orjinali kesip biçmişler üzerine fiberden tampon yapmışlar modifiye ama alt kısmını kar kürüme aracının kepçesi gibi yerede yakın sürekli değip kırılıyor fiberden anlıyorum kendim tamirliyorum ama bıktım 106 tamponuda pahalı haliyle gtı alayım dedim onuda takmak için bikaç işlem yapıcam bende 20 tlye 2 el 206 tamponu aldın ortadan 7 santim kısalttım uzundu tekrar birleştirdim kısaltıp şimdi far kısımlarını ve tekere gelen yerleri biçip doğruyorum inanın nasıl olcak bilmiyorum ama bu seferki gözüme güzel gelmeye başladı ve hafif oluşu çok iyi diğeri 40 kilo cıvarıydı aracın ön camurluk bağlantı yerlerini çatlatıyordu eğer bursada olup fiber bişeyler yapmak isteyen arkadaşlar varsa beraber yapabiliriz bu araçlara uyarlamayı sevdim hobi oldu resmen fiber her ne kadar kaşındırsada :) hatta 106 tamponu elinde olan arkadaşlar üzerinden fiberle kalıp çıkartırım hem kendime hem sizlere para istemez kırık tamponlarıda tamir yapıyorum baya eğlenceli bir iş
|
|
|
change
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||