|
|
Kater delindi Airbag açıldı. |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
Emin
1. Vites
Kayıt Tarihi: 06 Ağustos 2008 Konum: Koşuyolu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 658 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Konu: Kater delindi Airbag açıldı.Gönderim Zamanı: 08 Kasım 2008 Saat 13:06 |
|
Arkadaşlar dün belediyemizin açık bıraktığı logar'da arabanın altını bıraktım.
Karter delindi + airbag açıldı böyle bir olay başına gelen var mı? veya masrafının ne kadar olacağını tahmin edebilen+ aracın altına saç koruma? araç 106 quık.
|
|
![]() |
|
Guests
MISAFIR
|
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 08 Kasım 2008 Saat 13:22 |
|
karter tamır oluyor sorun dııl aırbag 400 500 ytl arası cıkması kardesım gecmıs olsun...
|
|
![]() |
|
Emin
1. Vites
Kayıt Tarihi: 06 Ağustos 2008 Konum: Koşuyolu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 658 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 08 Kasım 2008 Saat 13:34 |
|
Eywallah sağolasın serhat abi.
|
|
![]() |
|
aoc
1. Vites
Kayıt Tarihi: 16 Eylül 2008 Konum: 06 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 131 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 08 Kasım 2008 Saat 13:44 |
|
Airbag tamiri de yapılıyor, içine sinerse yaptır ;)
|
|
![]() |
|
sinan-s
1. Vites
Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: Bostancı/S VRJ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2643 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 08 Kasım 2008 Saat 14:01 |
|
Haydii.Tam talihsizlik desene..Araç çalışır durumdamıydı..Nasıl patladı airbag hayret..Geçmiş olsun..Çıkma airbag araştırırız..Hatta nette vardı bitane..
|
|
![]() |
|
Emin
1. Vites
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 08 Kasım 2008 Saat 14:08 |
|
Bende anlamadım nasıl patladı altı çarpınca herhalde onun etkisiyle açıldı diye tahmin ediyorum duman oldu arabanın içi. Eywallah sinan sağolasın.
|
|
![]() |
|
sinan-s
1. Vites
Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: Bostancı/S VRJ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2643 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 08 Kasım 2008 Saat 14:15 |
|
http://www.sahibinden.com/tatlioglu_airbagWQQaXQQ10482554WQQpXQQdisplayitem
Kardeşim bu linke tıkla.Burda her markaya göre airbag mevcut..
|
|
![]() |
|
Emin
1. Vites
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 08 Kasım 2008 Saat 14:33 |
|
Allah razı olsun kardeşim ilgine teşekkürler. |
|
![]() |
|
Guests
MISAFIR
|
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 08 Kasım 2008 Saat 15:32 |
|
sac korumada 130 ytl felan .
gecmıs olsun emın |
|
![]() |
|
İsmailAteş
1. Vites
13 - Kasım - 1987 Kayıt Tarihi: 23 Mart 2008 Konum: Ankara/İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 346 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı İsmailAteş
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 08 Kasım 2008 Saat 15:34 |
|
Geçmiş olsun..
Airbag'in ateşlemesi bunun gibi darbeler sonucu olur ve açar airbag'i..
Karteri heryerde yaptırabilirsin ama airbag için kartal sanayi de airbagci yusuf ustaydı sanırım o tamirde yapıo bi kez gidip görmüştüm çok ta sağlam oluo orjinal gibi istersen bi fiyat alabilirsin..
|
|
![]() |
|
Emin
1. Vites
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 08 Kasım 2008 Saat 16:19 |
|
Sağolun arkadaşlar karteri bir halledelimde hemen arkasından airbagin çözümüne bakcaz sac'da mutlaka lazımmış önemsememiştim ama anlamaış oldum buda iyi bir ders oldu bana:(
|
|
![]() |
|
elenor
1. Vites
Kayıt Tarihi: 26 Eylül 2008 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 323 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 08 Kasım 2008 Saat 16:31 |
|
kardeşim geçmiş olsun bence aracındaki tüm masrafı faturalandırıp belediyeyi mahkemeye ver çok büyük bi ihmal bence..
|
|
|
206 HDİ 1,4
|
|
![]() |
|
Emin
1. Vites
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 08 Kasım 2008 Saat 16:47 |
Eyw. Sağol. Bu ülkede insanlar ölürken ihmalsizlikten bişey olmuyorda bizim karter gitmiş airbag gitmiş kimin umrunda olurki?
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||