|
|
jant seçimi için yardım? |
Yanıt Yaz
|
Sayfa <12 |
| Yazar | |
Guests
MISAFIR
|
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 09 Eylül 2011 Saat 08:53 |
|
Araç rengine göre kesinlikle ve kesinlikle BeYaZ jant diyorum hemşerim :)) Ayrıca Cem abiye katılıyorum,zaten jant üzerine konuştuğumuzda bende aynı şeyi söylemiştim,bir arkadaşımda vardı,temizleme süresini duyunca Allah düşmanımın başına vermesin dedim bu çok kollu jantları,inanılmaz yorucu ve vakit alıcı. Eğer beyaz seçersen mutlaka kol sayısı az olsun,her gün o kadar vakit kaybı ve o kadar yorulmak sonrasında seni arabadan bile soğutabilir.
|
|
![]() |
|
34sea45
1. Vites
14 - Ocak - 1984 Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2011 Konum: Ümraniye / İst Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1653 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 09 Eylül 2011 Saat 09:12 |
|
mutfaklarda kullanılan yag sökücüler bu jantların temizliğinde çok yardımcı oluryor 2 fıs tamam kalanı tazzikli su :)
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
Sayfa <12 |
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||