|
|
2005 307 hdi 1.6 xt yağ ve stop lambası |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
Mahmut06 ankara
1. Vites
Kayıt Tarihi: 17 Aralık 2019 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Mahmut06 ankara
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Konu: 2005 307 hdi 1.6 xt yağ ve stop lambasıGönderim Zamanı: 29 Aralık 2019 Saat 16:58 |
|
merhabalar aracım hareket halinde iken bunuda genelde 150 km hız üstünde yapıyor 150 km hız altında böyle bir sorun yok
Oluşan sorunda ekranda OIL PRESSURE INSUFFICIENT Aracımda yağ eksiltme yok sürekli kontrol ediyorum bu hatadan dolayı son 1 haftadır yapmaya başladı bu hatayı almama başka ne sebeb olabilir yardımcı olabilirseniz sevinirim
|
|
![]() |
|
omerb
2. Vites
Kayıt Tarihi: 19 Ekim 2019 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 579 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 29 Aralık 2019 Saat 20:23 |
|
yağ filtresi orjinal mi.?
Onda sorun olabilir veya yağ basınç switchinde sorun olabilir. Bu yüksek hızda kablo temazsızlığı olabilir veya switch yüksek yağ basıncında hata verir hale gelmiştir. Bence filtreyi değiştir, orjinali ile. Ama bu hızlarda çok yüksek. Bence bu kadar hıza gerek yok. Heryerde radar var. Ücretli yollar bile radar dolu.
|
|
![]() |
|
Mahmut06 ankara
1. Vites
Kayıt Tarihi: 17 Aralık 2019 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Mahmut06 ankara
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 30 Aralık 2019 Saat 11:33 |
|
Anladım araci yeni aldim bakimlarini yeni yaptirdim dedi satan kisi ben sadece yağını değiştir dim filtreyi değiştirmedik acil iş cikinca ozaman ilk orjinal yağ flitresi değişimi yapayım sorun düzelmezse yağ basınç müşüŕü nude degistirteyim yine devam ederse bağlantı kablolarına baktirip en son olmadı düzelmezse pompayla alakalı bir durum var demektir sanırım teşekkürler bilgi için..hız merakım yokta otobana cikinca bir yoklayım dedim motoru boyle bir sorun çıktı yoksa kurallara saygımız sonsuz
|
|
![]() |
|
omerb
2. Vites
Kayıt Tarihi: 19 Ekim 2019 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 579 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 30 Aralık 2019 Saat 18:50 |
|
hayırlı olsun aracın. Kolaylıklar dilerim.
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||