|
|
Peugeot 106 Quicksilver Yardım |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
maTcewa
1. Vites
Kayıt Tarihi: 08 Temmuz 2016 Konum: Zonguldak Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Konu: Peugeot 106 Quicksilver YardımGönderim Zamanı: 08 Temmuz 2016 Saat 03:44 |
|
Arkadaşlar araba ile ilgili pek bir bilgim yok yaşımın genç olması bekar olmam ve heyacanın üst seviyelerde olması beni 106 sahibi edinme hissiyatına ulaştırdı... motor üzerinde fazla bir oynamadan yapmadan iç döşeme dış full boya süspansiyon tamponlar jantlar vs. bir 106 Quicksilver yapmayı düşünüyorum fikirleriniz nelerdir yardımcı olursanız gerçekten çok sevinirim.
|
|
|
Yolumuza Taş Koyan İnsanlar İyiki Varsınız O Taşlardan Merdiven Yaptık Zirveye Çıkıyoruz ... !!!!
|
|
![]() |
|
OguzhanKucuk61
3. Vites
Kayıt Tarihi: 27 Aralık 2015 Konum: Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2344 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı OguzhanKucuk61
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 10 Temmuz 2016 Saat 22:38 |
|
Aracı aldınız mı ? Almayı düşünüyor da fikir mi istiyorsunuz ?
|
|
![]() |
|
sonerkyl
MODERATOR
Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 11 Temmuz 2016 Saat 09:54 |
|
öncelikle hoş geldin okan öncelikle alacağın aracın motor durumu iyi kontrol ettir. aracı alıp o kadar masraf yapıp sonra motor seni üzmesin bir o kadar daha para harcarsın. benzinli bulabilirsen benzinli al derim ağrı bir kazası olamamasına dikkat et. dediğin işlemler ful boya 2500-5000 tl arası değişir ustasına ve aracın karporta durumuna göre. jant lastik ebatlara göre değişiklik gösterir 1200-2000 tl arası maliyeti olacaktır. iç döşeme araca özel kılıf yaptırırsın 200-300 tl arası değişir. yani sen ekstra olarak 10000 tl ye kadar maliyet değişkenlik gösterecek. umarım gönlüne göre araç bulabilirsin.
|
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
maTcewa
1. Vites
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 12 Temmuz 2016 Saat 13:35 |
|
Almayı düşünüyorum :)
|
|
|
Yolumuza Taş Koyan İnsanlar İyiki Varsınız O Taşlardan Merdiven Yaptık Zirveye Çıkıyoruz ... !!!!
|
|
![]() |
|
maTcewa
1. Vites
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 12 Temmuz 2016 Saat 13:36 |
|
öncelikle cvp verdiğiniz için teşekkür ederim dün benzinli bir tane 106 ya bakmaya gittim aracın motor blgu çatlak çıktı
|
|
|
|
|
![]() |
|
huseyin.celebi
1. Vites
Kayıt Tarihi: 18 Ocak 2016 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 25 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı huseyin.celebi
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 12 Temmuz 2016 Saat 13:38 |
|
merhabalar şahsi fikrim ilk önce yaptığınız masrafları satarken kesinlikle çıkaramayacağınızı bilin keyifine para harcamak gibi düşünün ondan sonra karar verin bence :)
|
|
![]() |
|
maTcewa
1. Vites
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 13 Temmuz 2016 Saat 16:45 |
|
kar amacım yok tamamen keyif ve zevk için ikinci bir arabam olacak aileye ait aracımız var zaten :)
|
|
|
|
|
![]() |
|
mstfkys
1. Vites
Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2014 Konum: Gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 141 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 14 Temmuz 2016 Saat 10:03 |
|
normal araç alırsan bi boğaza bakmış olursun 106 alırsan 2 boğaza bakmış olursun :) sağlam tamircin yoksa seni mahveder her hafta yağını suyunu kontrol et aracın sesini dinle bi sıkıntısı varsa anında götür sakın bekletme kullanırken düzgün yolları tercih et cukurlara fazla girme tümseklerden hızlı geçme kulakları kırarsın :) alacagın arac motor konusunda sıkıntısı olmazsa al derim iyice baktır ama cevrendekilerede sor bakalım 106 alıcam diye bak ne diyolar alma alma derler zevkli bi araç ama masrafı cok o yüzden harcayacagın masraf gözüne gelmeyecekse al az yakan bi araç sakın olaki tüp işine girme tüp araca gelmiyor modifiye olarakta manifold attırıp katalizör iptal ettirp spor egzoz takarım hava filtresi girerim dersen yakıtın anında artar 25 kuruş yakarken 40 -45 kuruşu görürsün o yüzden tatlı bi ses almak istiyorsan sadece bi hava filtresi gir oda simotanın kutuları var 300 tl olması lazım direk ondan gir motordada çok hoş bi görüntü veriyor tak ondan bitane orjinalinide sakla muayene vs. için polis durdursada görüpde ceza yazamaz sana önerilerim bunlar olur yine aklında kalan bi soru varsa başüstüne bu arada yolda kalmalara alış :)
|
|
![]() |
|
huseyin.celebi
1. Vites
Kayıt Tarihi: 18 Ocak 2016 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 25 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı huseyin.celebi
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 14 Temmuz 2016 Saat 12:26 |
|
o şekildeyse güzel bende aynen öyle hafta içileri aile aracını kullanıyorum hafta sonu 106 quicksilver im var onu kullanıyorum jant konusunda ben bi hata yaptım seninde aklında bulunsun söyliyim orjinal lastik ebadından geniş jant lastik takma ben aldığımda 185 5 kol bi jant vardı üstünde birde direk takamamışlar davlumbaza sığmamış diye bilezik takmışlar görünüşü güzel ama tam sağ tam sol yaptığında davlumbaza vuruyor şimdi bende gti jantı arıyorum zaten baya bi inceledim bence 2 jant yakışıyo 106 gti janti birde 206 cc jantı, birde ben aldığımda araba basıktı hem bizim mahallenin yolları çok bozuk hemde muayneye girecek diye kaldırtayım dedim torsiyonkaynamış 900 lira verdim tornaya girdi 1 hafta sanayide yattı araba bilyaları falan değişti arabayı aldığımdan beri yaklaşık olarak 5000 lira ıvır zıvıra verdim orjinaline döndüre bilmek için bidahaki yazında komple boyatıcam füme renk düşünüyorum yada orjinal kendi rengine daha karar veremedim :)
|
|
|
2000 106 QUİCKSİLVER
|
|
![]() |
|
outlaw
3. Vites
Kayıt Tarihi: 13 Kasım 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2010 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(1)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 15 Temmuz 2016 Saat 09:59 |
|
Temiz 106 bulursan keyif alırsın ama leşe denk gelirsen canından bezdirir seni..
zorlanmamış yıpranmamış bulmak imkansız gibi ha denk gelmez mi tabi ki de gelir ama şans işi.. ben arabamı aldığımdan beri 10 000 tl masraf etmişimdir ama keyfi. Hiç bir zaman beni yolda bırakmadı benzin bitmesi haricinde ... Temiz ve titiz adam olduğum için çok masraf ettim komple fırın boyasından baskı balataya triger den fren pompalarına kadar sıfırladım haftaya da şanzımanı değiştiriyorum tamam araba fabrikadan çıkmış gibi sıfır olacak ve yıllarca kafam rahat ... sana tavsiyem fazla oynanmış kurcalanmış arabalara bakma illaki kazası olacak ama şase direkler ve ön panel sağlam olsun ... |
|
|
SHQIPTAR
1998 106 xs 1600 cc Laguna lip omp kule gergisi GTI jant 185/50/14 toyo proxes t1r |
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||