|
|
Farları kontağa bağlamak |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
Tollunay
1. Vites
Kayıt Tarihi: 15 Mart 2019 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Konu: Farları kontağa bağlamakGönderim Zamanı: 27 Mart 2019 Saat 17:25 |
|
arkadaslar farları kontağa bağlamak mümkün değil mi. Bugün elektrikciyee gittim . Farları açık unutuyorum o yüzden kontağa bağlatmak İSTİYORUM dedim. Bu arabalarda can bus var yapamayız dedi..
|
|
![]() |
|
talip206
4. Vites
Kayıt Tarihi: 16 Şubat 2015 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3070 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 27 Mart 2019 Saat 18:48 |
|
Zor bir şey. Olsa bile ilerde sıkıntı açabilir. Tesisat ile çok oynamamak gerekiyor. Farlar açıkken kontağı çıkarıp kapıyı açınca uyarı verir normalde. Sizde vermiyor mu?
Düzenleyen talip206 - 27 Mart 2019 Saat 18:49 |
|
![]() |
|
Tollunay
1. Vites
Kayıt Tarihi: 15 Mart 2019 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 27 Mart 2019 Saat 22:01 |
|
uyari sesi veriyor ama çocuğun gürültüsunden geçen gün farkedemedim açık kaldı. Giderken eşim söyledi açık kaldığını.. yoksa sabah geldiğimde aku bitmiş olacakti..
|
|
![]() |
|
Orçun.Dmr
2. Vites
Kayıt Tarihi: 13 Ekim 2014 Konum: . Durum: Aktif Değil Mesajlar: 452 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Orçun.Dmr
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 27 Mart 2019 Saat 22:35 |
|
Eger arac 307 ise 15 dk sonra farlar Economy mode ozelligi ile otomatik kapaniyor.
|
|
|
Arabalar ikiye ayrılır Peugeot ve gerisi...
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||