|
|
lpg yı taktırdım en sonunda canıma tak etmıstı |
Yanıt Yaz
|
Sayfa <12 |
| Yazar | |
sercinho
2. Vites
10 - Nisan - 1984 Kayıt Tarihi: 07 Ekim 2010 Konum: ankara/keçiören Durum: Aktif Değil Mesajlar: 695 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 17 Şubat 2011 Saat 15:18 |
|
sagol albayım
|
|
![]() |
|
Guests
MISAFIR
|
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 17 Şubat 2011 Saat 18:44 |
|
Hayırlı uğurlu olsun inşaallah düzgün montaj yapmışlardır da benim gibi bir üst bayii yok distribütör vs uğraşmazsın. Bu arada benim aslan hala geri viteste zorlanır zorlanmaz stop ediyor :) çoğu zaman geri giderken benzine alıyorum. Bu arada benimki de BRC
|
|
![]() |
|
Guests
MISAFIR
|
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 03 Mart 2011 Saat 23:14 |
|
ya okcan dıye bır marka taktırdım 2 gun once her sey cok güzeldı cekıs filan harıka idi ama bugun aksam arıza lambası yandı neden oldu yardım lutfen ::((((((
|
|
![]() |
|
boranaydogmus
2. Vites
Kayıt Tarihi: 25 Aralık 2010 Konum: Kırşehir/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 181 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı boranaydogmus
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 05 Mart 2011 Saat 22:25 |
|
Ayarı kaçmış olabilir veya araç bir arıza vermiş olabilir. Benzinde de arıza lambasını yakıyorsa sorunun büyük olabilir sadece tüpte arıza veriyorsa aracın tüpü kolay kabullenmeyecek demektir :)
|
|
|
206 X-Design 1.4 Benzin/Lpg
|
|
![]() |
|
semih
2. Vites
Kayıt Tarihi: 14 Şubat 2011 Konum: kahramanmaraş Durum: Aktif Değil Mesajlar: 321 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 05 Mart 2011 Saat 22:31 |
|
hayırlı olsun abim iyi günlerde kullanırsın inşallah...brc taktırarak çok iyi bir tercih yapmışsın ben 206 1.6 motor 110 hp benzinli aracıma taktırdım atiker sürekli ecu tüpün beyni bozuluyo termostatı bozuyo sevindim brc taktırmanıza atiker 206 lara uyum sağlayamıyor.ben çok pişmanım atiker taktırdığıma...
saygılarımla |
|
![]() |
|
tugrahan
2. Vites
09 - Ağustos - 1978 Kayıt Tarihi: 29 Eylül 2010 Konum: NEVŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 343 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 05 Mart 2011 Saat 23:25 |
|
salı günü bende lpg li oluyorum hayırlısıyla
benimde tercihim brc oldu hatta enson çıkan MY-11 kiti ni taktırıyorum MY-10 la aynı regülatör olup sadece yazılım ve hi tech enjektörleri farklı bu enjektörlerin ino3 enjektörlere göre farkı yeni yazılımdaki enjektör ısıtma özelliği ile tam uyumlu olması ayrıca hızlı bir enjektör olması dediler hayırlısı bakalım |
|
|
PEUGEOT 306 XR 1.8 16v
brc my-11 lpg kit |
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
Sayfa <12 |
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||