|
|
3.5 cm eibach 306 için yay alıncak 2. el olur |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | ||
OkaN
1. Vites
14 - Nisan - 1988 Kayıt Tarihi: 11 Ağustos 2011 Konum: İST, Sancaktepe Durum: Aktif Değil Mesajlar: 587 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Konu: 3.5 cm eibach 306 için yay alıncak 2. el olurGönderim Zamanı: 06 Eylül 2011 Saat 15:14 |
|
|
arkadaşlar elinde 2. el olan varsa uygun şekilde 306 için 3,5 cm lik telden yada burdan msjla ulaşsın tşkler 535 358 01 00
Düzenleyen mustafakirli - 07 Eylül 2011 Saat 11:26 |
||
|
Şakağımdaki kansa, o benim gülüşümdür,
Namert sürünmektense, erkekçe ölüşümdür… EGİL KULAK VER CEDDİNE TÜRKE KEFEN BİÇMEK KİMİN HADDİNE AVRUPADAN ÇİN SEDDİNE REHBER KUR’AN HEDEF TURAN |
||
![]() |
||
OkaN
1. Vites
14 - Nisan - 1988 Kayıt Tarihi: 11 Ağustos 2011 Konum: İST, Sancaktepe Durum: Aktif Değil Mesajlar: 587 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 06 Eylül 2011 Saat 19:34 |
|
|
güncelll
|
||
|
Namert sürünmektense, erkekçe ölüşümdür… EGİL KULAK VER CEDDİNE TÜRKE KEFEN BİÇMEK KİMİN HADDİNE AVRUPADAN ÇİN SEDDİNE REHBER KUR’AN HEDEF TURAN |
||
![]() |
||
Guests
MISAFIR
|
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 06 Eylül 2011 Saat 20:48 |
|
|
hadi hayırlısı bakalım.. umarım istediğin fiyata bulursun sıfırı 200 ila 300 tl arası bulabilirsin ...
|
||
![]() |
||
OkaN
1. Vites
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 06 Eylül 2011 Saat 23:37 |
|
|
200 e nerde abi varsa alim hemen :D yokki
|
||
|
||
![]() |
||
Guests
MISAFIR
|
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 06 Eylül 2011 Saat 23:41 |
|
|
usd ve euro yüksek bu aralar biraz dişini sık.. düşünce alırsın o fiyatlara...
|
||
![]() |
||
OkaN
1. Vites
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 06 Eylül 2011 Saat 23:43 |
|
|
abi bekliye bekliye saç kalmadı arabayı bekliyo adam konple yaptırıyorum :)boyada falan solma var belden aşagıda boyatcam onlarıda yaptırcam abi hepsi çıksın diye ugraşıyorum
|
||
|
||
![]() |
||
Guests
MISAFIR
|
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 06 Eylül 2011 Saat 23:45 |
|
|
bak şimdi şöyle yapalım... albayımın tadığı bir tunıng işi yapan yer var.. bence sen yay işini bi ona danış çünki uygun fiyata alabilirsin sıfır olarak.. tabi orda var ise aynı marka ...
|
||
![]() |
||
OkaN
1. Vites
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 06 Eylül 2011 Saat 23:49 |
|
|
tamam abi albayım nerdesin :) Help ozaman :)
|
||
|
||
![]() |
||
Guests
MISAFIR
|
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 07 Eylül 2011 Saat 00:28 |
|
|
Çok Aciliyetiniz Yoksa Bana Sormadan Ürün Almayın!!! Forumumuzun Üyelerine Yardımım Dokunur Mutlaka...
Tuning Piyasasında Tanıdığım Bir Çok Dükkan var... Bu Konuda Tecrübelerim Oldu...
Not: Sadece Forumumuzun Üyelerine Özel Yardımlarda Bulunuyorum Herhangi Ticari Amaç Veya Çıkar Söz Konusu Değildir... Sakın Yanlış Anlamayın Arkadaşlar... |
||
![]() |
||
Guests
MISAFIR
|
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 07 Eylül 2011 Saat 10:12 |
|
|
||
![]() |
||
OkaN
1. Vites
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 07 Eylül 2011 Saat 10:19 |
|
|
bekliyoruz albayımı :)
|
||
|
||
![]() |
||
Guests
MISAFIR
|
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 07 Eylül 2011 Saat 16:41 |
|
|
Hepinize Seve Seve Yardımcı Olurum Arkadaşlar... Hiç Merak Etmeyin Siz...
|
||
![]() |
||
Guests
MISAFIR
|
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 07 Eylül 2011 Saat 17:02 |
|
|
||
![]() |
||
Guests
MISAFIR
|
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 07 Eylül 2011 Saat 19:41 |
|
|
Arkadaşlar Yardım İsteyen Olursa Bana Cepten Ulaşın,
|
||
![]() |
||
OkaN
1. Vites
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 07 Eylül 2011 Saat 22:06 |
|
|
albayım benim işi çözdü :)) tşkler abi tekrardan :)
|
||
|
||
![]() |
||
Yanıt Yaz
|
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||