![]() |
|
sunroof fitili |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
oates55 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 23 Ocak 2014 Konum: konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 36 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 08 Temmuz 2021 Saat 21:01 |
![]() ![]() Düzenleyen oates55 - 08 Ağustos 2021 Saat 20:13 |
|
![]() |
|
oates55 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 23 Ocak 2014 Konum: konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 36 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
arkadaşlar yazdığım gibi acaba fitil konusunda yardım alabilir miyim
![]() |
|
![]() |
|
Yıpranmış fitil ile birlikte Açma kapama anahtarıda arızalıydı.Araştırmalarım sonrası sıfırının 670 -800 civarında olduğunu çıkmasını ise 400 lira civarında olduğundan dolayı alamamıştım 1-2 aydır takip ettiğim aliexpress bugün vergiler dahil 240 liraya aldım. ihtiyacı olana duyurmak istedim.
|
|
![]() |
|
fitil sorununu çözmüştüm.bilgi vermek istedim. siyah silikon aldım.sunroof un kenarına 1 mm lik kadar bir sert plastiği sunrofun içine 1 cm kadar etrafında dönerek kalıp oluşturdum. ve silikonu sıktım kurudu sert plastiği çıkardım ve sunrofu yaklaşık 2 yıldır sorunsuz kullanıyorum.su filan sızmıyor. fitil bulamadığım için böyle bir çözüm buldum orjinal gibi duruyor.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |