![]() |
|
307 1.6 HDİ ANTİPOLUTİON FAULT HATASI |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ozgurkso ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Aralık 2009 Konum: denizli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 49 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 21 Şubat 2010 Saat 13:35 |
Arkadaşlar 2005 1.6 hdi 307 aracım bu gün antipollution fault hatası verdi ve 100 kmdir motor arıza ışığı yanıyor.Yakıt veya konvertörle ilgili olduğunu duydum ama bu konuda bilgi verirseniz sevinirim.Bazıları bir süre kullan düzelebilir diyor.Doğrusu nedir?
|
|
![]() |
|
mabolla ![]() 1. Vites ![]() ![]() 11 - Temmuz - 1983 Kayıt Tarihi: 29 Ocak 2010 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 243 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Baran yıldırım
|
|
![]() |
|
ozgurkso ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Aralık 2009 Konum: denizli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 49 |
Verdiğiniz linkte fazla bir bilgi bulamadım.Bir kaç güne sönmezse tek çözüm galiba servise gitmek.
|
|
![]() |
|
mabolla ![]() 1. Vites ![]() ![]() 11 - Temmuz - 1983 Kayıt Tarihi: 29 Ocak 2010 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 243 |
servislerde de fazla bilgi edinemeyeceğini düşünüyorum..ancak bilgisayara bağlayıp lambayı söndürürsün.ben hep shellden mazot alıyorum hiç sorun yaşamadım bi daha
|
|
Baran yıldırım
|
|
![]() |
|
kocvizyon ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Şubat 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 101 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kocvizyon
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
en iyisi sen sanyii de pc ye bağlat bak bakalım neden yanmış ona göre hareker et kardeş
|
|
peugeot 307
|
|
![]() |
|
300yedi ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Aralık 2009 Konum: Bursa/Osmangazi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 95 |
bilgisayara baglat gör ne hatası varmıs o hata bırcok arızayı kapsıyo hangısı oldugunu tahmınle anlayamazsın
|
|
![]() |
|
Arkadaşlar bu hdi'larda çok sık çıkan bir arıza koduymuş Hiç başına gelen yok mu tecrübelerini paylaşsa servise gidene kadar bizde bilgi sahibi olsak.
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
kardeş paran çoksa servise git
|
|
![]() |
|
kocvizyon ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Şubat 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 101 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kocvizyon
kardeşim tam olarak sorunu yazarmısın
|
|
peugeot 307
|
|
![]() |
|
hasimayaz ![]() 3. Vites ![]() P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2422 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
yüzlerce sebebi olabilir.. aracı sanayide planet 2000 i olan bir servise götür arıza muhakkak düşmüştür. sildirip bir müddet daha kullan tekrar yakmazsa sorun yok.. Genelde kötü yakıt veya Hava debimetresinden verir bu arızayı..
|
|
![]() |
|
cerci07 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Eylül 2008 Konum: FR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 958 |
bende cok yasadim ayni olayi pek cok sebebi var
kullandigin yakit kotuyse yapar aracin katalizor veya fap dolmaya baslamissa yapar normalde 3-4 uzun kullanimda siler silmezse gidersin bi servise ariza nerdeyse ogrenirsin arizali parca degismezse ayni ariza tekrarlar |
|
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Araca daha önce yakıt almadığım bp istasyonundan yakıt aldım 100 km sonra arıza ışığı yandı 100 km kadar sonra söndü.çekişte sorun yok.Bende yakıttan şüphelendim ayrıca benim 1.6 110 hp hdi da fap yokmuş (katalogta şase numarasına göre yazan).
Bu ışık yanması aynı motor olan focus tdci'larda niye böyle sık olmuyor ben onu anlamıyorum sadece.Bilen varsa beri gelsin.
|
|
![]() |
|
300yedi ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Aralık 2009 Konum: Bursa/Osmangazi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 95 |
bendede cıktıgında baglattım pc ye yakıt sistemi basıncı cıktı pompa degıscek dediler serviste sadece mazot filtresini degiştirdim (serviste100lira) sonra hiç bir arıza kalmadı. herkes bu hatanın nedenlerıni yazsa bu site cöker sen pcye baglan gör sorunun neymis. 307leri en kral ustalar bile cözemiyo zor arac
|
|
![]() |
|
arkadaşım paylaşmışız zaten yaşadığımız tecrübeyi,o halde en iyisi sen yetkili servise git.
|
|
Baran yıldırım
|
|
![]() |
|
higungor ![]() 2. Vites ![]() ![]() 09 - Eylül - 1978 Kayıt Tarihi: 29 Aralık 2009 Konum: Fatih - İST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 116 |
Bu sabah bendede verdi bu arızayı e-5 cevizlibağda seyrederken aracı 3 ten 4 e attım arac titremeye başladı ve bu hatayı verdi . Kırmızı ışıkta durdum araba titremeye başladı sanki çekişide düştü gibi geldi bana. Araç 2005 307 1.6 xt Benzinli
Düzenleyen higungor - 24 Şubat 2010 Saat 09:10 |
|
535 3032966
2005 307 xt |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |